Mai există bărbați normali?

Barbat

Există sau nu bărbați normali?

Mă întreb și eu. Se întreabă și altele. Ce naiba înseamnă bărbați normali? Bărbați care să nu-și dorească să ajungă numai la chiloței? Bărbați care să nu-și întoarcă privirea după alte femei? Bărbați care să-și dorească să întemeieze o familie? Asta să însemne bărbați normali?

Or fi, dar e prea multă ofertă pe piață. Sau sunt luați. Sau imaturi. Sau rari. Prea multe persoane sunt singure, drept dovadă succesul pe care îl are minunata aplicație: Tinder. Prea multe persoane nu mai știu că o relație nu se ține cu uși deschise. Prea multe persoane renunță înainte de a încerca.

Întrebarea asta vine cumva odată cu vârsta. N-o să auzi o femeie de 20-25 de ani să se întrebe dacă mai există sau nu bărbați normali. Una aproape de 30 sau chiar peste, da. Și știți de ce? Pentru că a întâlnit numai nenorociți, cum îi place ei să-i numească. Pentru că la 30 de ani, detaliile încep să conteze. Are suficienți bani? Are mașină? Dar oare vrea copii cu mine? Dar de ce o fi singur până la vârsta asta? De ce s-o fi despărțit de fosta? Dar dacă nu mă vrea pentru ceea ce sunt? Dacă mă vrea doar pentru o noapte sau două?

Da. De la o vârstă încep întrebările. E ca și cum ai cerne bărbații printr-un filtru, iar la final rămâi cu nimic. Și atunci te întrebi: Oare mai există bărbați normali? 

BarbatDar dacă nu bărbații reprezintă o problemă, ci aspirațiile tale? Dacă îi alegi numai pe ăia arătoși, parfumați și cu ceas scump la mână? Dacă îi alegi pe ăia după care fac femeile rând la ușa lor? Sigur că sunt și ei normali, dar li se oferă multe. Sigur că și ei vor ajunge lângă o femeie într-un final, dar femeia aceea trebuie să fie altfel decât celelalte. Trebuie să fie capabilă să-l facă să-și dorească liniște. Numai lângă ea.

Mai există bărbați normali, dar nu bărbați perfecți. Există și femei normale, dar nu perfecte. Fiecare dintre noi avem ceva. Important este dacă bărbatul de lângă tine merită efortul să te analizezi. Important este dacă bărbatul de lângă tine merită să-l asculți. Și dacă merită, atunci ai lângă tine un bărbat normal.

Cred că problema femeilor singure se numește eșec. Eșecurile relațiilor își spun cuvântul. Cumva adoptă o stare de protecție și la cea mai banală discuție, aleg să fugă. Sau să urmărească. Sau să facă drame. Statul la masă și discuțiile ca între doi oameni normali devin un fel de SF și pe-o parte și pe alta. Dar asta ar însemna normalitate, asta ar însemna rezolvare. Ori femeile sau unele femei nu sunt făcute pentru normalitate.

Încă mai ești curioasă dacă există bărbați normali? Fă-ți o analiză a relațiilor. Cum au început și cum s-au terminat. Dacă ai fost femeia care a făcut tot ce s-a putut înseamnă că ai avut neșansa de a alege greșit. Dar tind să cred că și alegerile sunt responsabilitatea ta.

Tu ce părere ai? Mai există sau nu bărbați normali?

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment