Machiajul pentru ochii verzi

Ce machiaj ţi se potriveşte dacă ai ochii verzi?

Un număr redus de persoane din întreaga lume are ochii verzi. Majoritatea are ochii albaștri și căprui. Vestea bună pentru persoanele care au ochii verzi este că aceștia ies în evidență fără a avea nevoie de artificii, însă câteva sfaturi utile pentru machiajul acestora îi vor face să fie și mai deosebiți. Învață cum să-ți scoți ochii în evidență prin intermediul machiajului potrivit.

Învață cum să aplici corect fardul de ochi
Răsfoirea revistelor de modă și învățarea culorilor care se potrivesc cu ochii verzi nu este de ajuns. Este bine să experimentezi, dar îți recomand să te uiți pe diferite site-uri la tutoriale în care specialiștii ne învață cum să aplicăm culorile corect pe pleoape. De aici, până la machiajul perfect, este un pas foarte mic, însă va trebui să înveți să asculți sfatul experților în frumusețe.

Machiajul-pentru-ochii-verziFolosește două sau mai multe culori
Ochii verzi deja îți oferă un atuu, ies în evidență fără ajutorul tău, dar dacă vrei să atragi privirile și mai tare, un fard sau alt produs de machiaj va face diferența. Folosirea a două sau mai multe culori de fard de ochi este o idee bună, pentru că adaugă textură pleoapelor tale, însă poate fi un aspect destul de greu de obținut. Va trebui să alegi culori contrastante, pentru a complimenta ochii verzi.

Nuanțe care se potrivesc ochilor verzi
Există multe culori diferite și tonuri care se potrivesc ochilor verzi, însă trucul este ca nuanța fardului de ochi să se potrivească cu tonul pielii. În principiu, orice culoare a fardurilor de ochi merg bine cu ochii verzi, dar dacă îți dorești un efect seducător, potrivește fardurile cu tonul pielii.

Culori naturale
Persoanele cu ochii verzi ar trebui să se considere norocoase pentru că multe dintre culori se vor potrivi și vor scoate ochii în evidență. Maro-urile și alte culori naturale sunt considerate cele mai potrivite pentru aceste persoane. Caută culorile cu tente de bronz. Poate fi o culoare mată pentru zi și o culoare metalică pentru seară.

Culori cu un aspect dramatic
Dacă ești în căutarea unui aspect mai dramatic, nuanțele violet vor arăta foarte bine în compania unei culori șampanie. Pentru un efect mai evident, încearcă să aplici farduri în culori naturale spre interiorul pleoapelor și gradual să ajungi la nuanțe violet către exteriorul pleoapelor.

Machiajul smokey eyes
Nu există niciun machiaj care să arate mai bine decât machiajul smokey eyes realizat corect și care pare dorit de atâtea femei. Vei fi în centrul atenției dacă reușești să aplici cu succes acest machiaj, pentru a atrage atenția asupra senzualilor ochi verzi. Adesea, femeile vor combina culoarea cărbunelui cu o culoare mai neutră pentru a face ochii să iasă în evidență.

Nuanțele verzi
Este o concepție greșită cea conform căreia persoanele cu ochi verzi nu ar trebui să aplice farduri de ochi în nuanțe verzi. Fardul verde de ochi poate face, într-adevăr, ochii să strălucească, dar numai dacă vei alege nuanța potrivită de verde. Cele mai reușite nuanțe de verde sunt cele care seamană cu măslinile verzi sau cele verde vânător.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment