Machiajul pentru interviu – Ce machiaj alegi cand te duci la interviu

Machiajul pentru interviu – Ce machiaj alegi cand te duci la interviu

Daca esti in cautarea unui job, trebuie sa tii seama de cateva elemente esentiale. In primul rand, parul trebuie sa fie foarte curat, cu un aspect natural si in al doilea rand machiajul trebuie sa fie echilibrat, fara exces de culoare.

Pentru ten: intai aplica o crema hidratanta, las-o sa patrunda timp de cinci minute, dupa care urmeaza sa aplici un iluminator de fata si un fond lichid iluminator pentru a obtine un efect de ten proaspat si odihnit. Daca te confrunti cu cearcane, aplica un corector inainte de fondul de ten. Poti folosi si putina pudra in zona T daca ai tenul prea lucios.

Ochii: in niciun caz nu folosesti culori stridente si negru. Ai liber la bej si nuante de maro, fara sa exagerezi cu umbrele. Sprancenele trebuie sa fie bine periate si fixate, cat despre mascara incearca sa mentii aceeasi nota naturala cu un singur strat negru sau maro.

Pometii: poti folosi un blush de culoarea piersicii, insa fara a exagera.

Buze: alege un ruj mat, cu o culoare apropiata buzelor si nu un luciu de buze care va atrage atentia asupra buzelor. Rujul poate ramane fixat pentru o perioada mai indelungata daca adaugi fond de ten inainte si putina pudra dupa aplicarea rujului.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment