Machiajul Marsala

Machiaj Marsala

Cum te machiezi cu Marsala și cui i se potrivește culoarea anului 2015!

Ne-am îndrăgostit de această culoare pe care o vom vedea anul acesta peste tot: decorațiuni, haine, accesorii, pantofi, machiaj. Fiind o culoare versatilă, poate fi folosită cu succes atât în decorațiuni interioare, cât și în fashion.

Într-o combinație de roșu închis, cu subtonuri de maro-violet și irizații aurii, Marsala este o culoare potrivită oricărui tip de ten, emanând încredere și stabilitate.

Deși machiajul în nuanțe de marsala complimentează toate nuanțele de piele, ochii verzi și căprui sunt cei mai potriviți pentru un astfel de make-up.

1. Machiaj de seară Marsala:

Pentru a fi în trend, aplică un machiaj intens până la pliul pleoapei, conturează-ți ochii cu un creion negru sau maro și aplică gene false sau extensii de gene fir cu fir. Poartă acest tip de machiaj numai la evenimente speciale.

Machiaj Marsala

Produse de make-up pentru a obține un astfel de look: 

– Ruj: Sephora No. 46 Soul Mate – Glossy

– Contur lichid: Marsala Metalshine Liquid Liner Sephora

– Mascara: Bold Marsala Mascara & Brow

– Blush: Shimmering Marsala Cheek Trio

Sursă foto: Sephora

2. Machiaj de zi cu Marsala:

Pentru machiajul de zi poți folosi un ruj în nuanțe de Marsala, însă ai grijă ca restul look-ului să fie unul curat. Aplică un blush în nuanțe calde și puțină mascara, iar look-ul este complet. Dacă un ruj ți se pare prea mult, poți încerca un eyeliner delicat sau doar fard de pleoape.

 

În ceea ce privește rujurile, ai putea crede că oferta este nelimitată, însă din păcate nu e chiar așa. Vă spuneam despre Marsala că nu e nici burgund, nici roșu, ci o nuanță între cărămiziu și burgundy. Pentru că în decembrie se anunță tot timpul culoarea anului următor, companiile cosmetice nu au avut prea mult timp la dispoziție să producă aeste minunății. Totuși există câteva variante interesante de la NYX (Soft Matte Lip Cream), YSL (Kiss & Blush Prune Impertinente), KissKiss (Beige Booster) sau rujul Fabulous Rose de la KissKiss.

rujuri-marsala3. Manichiura Marsala:

Este o manichiură elegantă, delicată și potrivită la orice eveniment. Cele mai interesante nuanțe de Marsala pentru manichiură pe care le-am găsit sunt de la Zoya (pănâ acum este preferata mea), OPI și China Glaze.

Oja marsala

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment