Machiajul galben – Invata cum sa obtii un machiaj inspirat din stele

Machiajul galben – Invata cum sa obtii un machiaj inspirat din stele

Machiajul galben este cu siguranta un makeup cu care vei face impresie buna la orice eveniment, insa pentru a obtine cel mai bun rezultat, trebuie sa tii cont de cateva reguli stricte.

Primul pas este sa acoperi orice pata sau urme de roseata de pe fata cu ajutorul unui fard corector. Dupa ce ai acoperit toate petele, trebuie sa aplici un fond de ten crema potrivit culorii tenului cu ajutorul unei pensule.

Aplica un blush corai pentru a obtine efectul de fata sculptata, dupa care cu un burete special, aplica un strat de pudra minerala prin estompare.

Urmatorul pas este sa aplici culoarea pe pleoape de la interiorul ochiului spre exterior. Sub sprancene se aplica un fard alb pentru luminozitate, dupa care se traseaza eyeliner-ul negru. Pana eyeliner-ul se usuca, se vor contura sprancenele, dupa care se aplica genele false. Pe pleoapa inferioara se aplica aceeasi culoare de galben, care se va contura cu un alt fard gri, respectiv negru.

Machiajul buzelor trebuie sa fie unul nude, pentru care poti alege un peach gloss.

La sfarsit se retuseaza blushul si fondul de ten. Iata cum poti obtine un astfel de machiaj din video-ul de mai jos:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment