Machiaj pentru buze mai pline – Află cum poți avea buze cu volum

Machiaj pentru buze mai pline – Află cum poți avea buze cu volum

Poate că nu ești printre norocoasele care au buzele precum ale Angelinei Jolie, însă există câteva trucuri pe care le poți folosi atunci când îți dorești buze mai apetisante. Partea bună este că nu te costă prea mult și nici nu există riscul de a-ți deforma trăsăturile feței ca atunci când apelezi la botox.

Pentru un astfel de machiaj ai nevoie de două creioane (unul mai închis și unul crem nude), un gloss natural și balsam de buze.

Buze cu volumPrimul pas este să-ți conturezi buzele cu un creion cu cel mult două nuanțe mai închis decât culoarea ta naturală, apoi folosești creionul nude în interiorul buzelor. Colțurile buzelor se vor hidrata cu un balsam de buze (fără să aplici peste creionul nude), apoi se estompează totul cu un gloss care trebuie să fie cât mai consistent (aproape lipicios).

Același efect îl puteți obține și invers: folosiți un balsam de buze pentru colțuri și un gloss cu două nuanțe mai închis pentru interior.

Iată un video din care puteți învăța pas cu pas cum să obțineți buze mai apetisante:

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment