Machiaj reușit cu o lingură!

Machiaj reușit cu o lingură! Nu, nu e o glumă! Lingura pe care o folosești pentru ciorbă poate fi folosită și în make-up! De la tratarea pungilor de sub ochi și a coșurilor până la un machiaj cu adevărat profesionist!

Iată câteva trucuri pe care ar trebui să le încerci și tu:

1. Pungile de sub ochi:

Dacă ai probleme dimineața și te trezești mereu cu ochii umflați, poți încerca tratamentul cu două linguri pe care le lași seara în congelator. Cu partea convexă (cea rotunjită) aplici puțină presiune din colțul ochiului până la exterior timp de 1 minut. Vei căpăta un look fresh garantat!

machiaj-lingura2. Ochi de pisică:

Un astfel de machiaj presupune experiență și precizie, însă dacă ai senzația că ai două mâini stângi, poți încerca machiajul cu o lingură. Trasezi linia exterioară cu ajutorul lingurei pe care o poți umplu cu tuș.

 

sprancene-lingura3. Sprâncene perfecte:

Dacă îți plac sprâncenele perfect arcuite trebuie să le colorezi cu fard special sau cu un creion de sprâncene, după ce ai așezat lingura sub ele. Vei obține cu siguranță niște sprâncene perfecte fără să apelezi la un specialist.

 

 

ondulator-lingura

4. Gene lungi:

Dacă nu ai un ondulator de gene poți folosi foarte ușor o lingură. O așezi peste gene și cu ajutorul unui deget le împingi, astfel încât să le ai curbate.

 

 

gene5. Mascara:

Atunci când aplici mascara pe genele inferioare, poți ține o lingură sub gene, astfel vei evita să te murdărești.

 

 

 

6. Farduri sparte:

Dacă ți-ai spart fardul preferat, aplică puțin alcool și presează cu o lingură. Lasă-l să se usuce și apoi îl poți folosi din nou.

Dacă ai un fard preferat și nu ai găsit un gloss de aceeași nuanță, poți amesteca într-o lingură puțin fard cu balsam. Se amestecă folosind degetul și apoi se aplică pe buze.7. Gloss:

8. Conturul feței:

Dacă nu știi unde să aplici blush, o lingură îți poate fi de folos. Zona de sub lingură este cea unde trebuie să aplici fard pentru contur, iar în interiorul lingurei blush. Nu uita să adaugi iluminator pentru un look proaspăt.

9. Manichiură:

Dacă îți dorești un model pe unghii, te poți folosi de o lingură: amestecă două nuanțe diferite de ojă și amestecă-le cu o scobitoare sau o clamă de păr. Apoi introduci unghia în mixtura obținută și aștepți câteva secunde să se prindă de unghie.

tratament-cos10. Coșuri:

Dacă ți-a apărut un coș peste noapte și vrei să scapi rapid de el, încălzește o lingură și ține-o pește coș până când lingura se răcește. Atenție la temperatura aleasă! Se recomandă să ții lingura în apă fierbinte, însă înainte să o aplici peste coș se testează cu mână. Lingura trebuie să fie caldă, dar să nu te ardă!

11. Vânătăi:

Răcește o lingură în congelator și aplică peste vânătaie până când lingura se încălzește.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment