Machiaj auriu de seară

Machiajul auriu este opțiunea ideală atunci când vrei să strălucești la propriu la orice eveniment. Deși poate părea prea mult, dacă urmărești fiecare pas din tutorial, vei obține un machiaj perfect.

Primul pas este să aplici o bază și fondul de ten. Dacă ai cearcăne, lasă-l pentru final, cu atât mai mult dacă este în stare solidă (baton).

Următorul pas este să aplici un fard de pleoape roz pal, atât pe pleoape, cât și pe arcadă, după care cu ajutorul unei pensule, aplici fard auriu doar pe pleoape. Cu o pensulă specială, începi să amesteci nuanțe de maro mai închise începând din colțul exterior al ochiului.

La final se aplică glitter auriu pentru luminozitate pe colțul interior al ochilor, trasezi o linie fină cu un eyeliner, aplici gene false și machiajul ochilor este gata.

Nu uita să aplici anticearcăn și blush. În ceea ce privește machiajul buzelor, poți opta pentru un ruj roșu.

Acest machiaj este potrivit pentru ochii căprui sau albaștri.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmărești:

smokey-eyes-cu-auriu

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment