Machiaj 2018 de zi – Tendințe de care să ții cont în această toamnă

Nu știi ce machiaj să abordezi în această toamnă? Se poartă albul, rujurile în nuanțe vibrante, auriul și glitter-ul se transformă într-un accent obișnuit, iar accesoriile își fac din ce în ce mai simțită prezența.

Iată ce trebuie să știi despre machiajul de zi din toamna anului 2018:

1. Accente de alb

Dacă ești suficient de îndrăzneață, optează pentru o linie mată de tuș alb. Cu cât zilele de toamnă devin din ce în ce mai reci, cu atât mai departe poți merge cu machiajul. Poți opta pentru mascara și farduri de pleoape albe. Te întrebi de unde le cumperi? Găsești pe Sephora tot ce-ți dorești.

eyeliner-alb
Foto: Pinterest

2. Glitter girl

Dacă în anii trecuți glitter-ul era folosit numai în machiajul de seară, află că în această toamnă îl poți folosi în machiajul de zi. Există, însă o singură regulă de care trebuie să ții cont: folosește un machiaj minimalist. De exemplu, păstrează un machiaj simplu pentru pleoape și folosește o atingere ușoară de glitter alb sau argintiu la colțul extern al ochiului.

glitter
Foto: Pinterest

3. Machiaj nude

Printre nuanțele metalice și glitter, toamna 2018 vine și cu această tendință: machiajul nude. Investește într-o pereche de gene false cu aspect natural de la Huda Beauty și asigură-te că ai o bază de machiaj impecabilă. Limitează-te la strictul necesar: fără farduri de ploape, fără contouring. Este suficient să ai sprâncenele impecabile, gene dese, cu un aspect natural și buze bine hidratate.

machiaj-nude-2018
Foto: Pinterest

4. Rujul tare

Cu siguranță ai rujuri în nuanțe de burgundy, mov, prună sau roșu de anul trecut. Rujurile tari rămân, însă se schimbă modul de aplicare. În această toamnă poți purta un machiaj al buzelor blurat, fără să te mai străduiești să obții un contur impecabil. Ce veste bună, nu? Poți aplica o nuanță mai închisă de ruj pe mijlocul buzelor pe care trebuie să o estompezi cu un șervețel uscat.

machiaj-buze-2018
Foto: Pinterest

5. Contur liniar mai gros

Nu e o tendință nouă, însă în acest sezon se poartă conturul în pliul pleaopei mai gros. Un alt aspect de care trebuie să ții cont este legat de nuanțe: în această toamnă movul, nuanțele de roșu și negrul mat sunt vedetele.

Contur
Foto: Pinterest

 

6. Culori tari în zona ochilor

Poți opta pentru mascara în nuanțe de teracota, liner portocaliu, mov sau verde sau fard. Culoare să fie! Dacă optezi pentru un astfel de machiaj, asigură-te că folosești o singură culoare, altfel riști să ai un machiaj încărcat și nepotrivit în timpul zilei.

Leave Your Comment