Mac Pure: Colecția primăvară 2015

Mac Cosmetics este un brand cunoscut în întreaga lume de către femeile care caută produse de machiaj de încredere, personalizate pentru necesitățile fiecăreia. Pe site-ul oficial Mac Cosmetics a fost lansată colecția de primăvară 2015, menită unui aspect impecabil sănătos. Potrivit site-ului oficial Mac, pentru un ten sănătos și impecabil, trebuie să folosești loțiunea protectoare pentru față Prep + Prime Face, cu SPF 50, care are proprietăți de netezire și hidratare a pielii, adăugând beneficiul factorului de protecție solară. Urmează fondul de ten Mineralize Moisture SPF 15 pentru o perfecțiune luminoasă, cu un finisat natural satinat. Mai departe, poți apela la pudra transparentă Prep + Prime, care stabilizează machiajul pentru un aspect cu totul perfect. Pentru un rezultat profesionist, este recomandat să aplici pudra cu ajutorul periei 129SH Powder Brush.

Mac-Pure-Colecția-primăvară-2015Cu siguranță, trebuie să depui multă muncă pentru a obține aspectul perfect, dar te vei îndrăgosti de colecția din această primăvară Mac Pure, după ce te vei obișnui cu metodologia și cu pașii enumerați aici. Este o soluție la îndemâna oricărei femei. În concluzie, colecția de primăvară Mac Pure + Healthy pentru ten are patru noi produse, destinate femeilor îndrăgostite de frumusețe și care nu ar trebui să lipsească din rafturile de acasă. Aceasta include:

Loțiunea de față Mac Prep + Prime (30 ml)
Loțiunea de față cu protecție Mac Prep + Prime este un produs care îți va proteja fața de razele solare cu cea mai nouă formulă infuzată cu antioxidanți și ingrediente bogate în minerale. Nutrienții regăsiți în acest compus asigură un finisaj confortabil și neuleios, prevenind apariția petelor solare și dând un aspect revitalizat și fără riduri pielii. Trebuie folosit întotdeauna înainte de a aplica machiaj.

Fondul de ten Mac Mineralize Moisture SPF 15 (30 ml)
Fondul de ten din colecția de primăvară se regăsește, de asemenea, într-o sticlă de 30 de mililitri. Este o combinație de pudre, creând o iluzie optică ce estompează imperfecțiunile feței și finisează liniile feței și porii. Reflectă lumina foarte frumos, are un finisaj satinat care inspiră naturalețe, iar produsul pare a lumina pielea din interior către exterior. Complexul de minerale A 77 combinat cu unt de shea și vitamina E pare a fi fundația perfectă pentru machiaj. În plus, este disponibil în 24 de nuanțe diferite, așa că îți poți găsi culoarea potrivită cu ușurință.

Mac-Pure-Colecția-primăvară-2015-produse

Pudra transparentă Mac Prep + Prime (8 g)
Pudra transparentă Prep + Prime vine într-un ambalaj de 8 grame, oferind o pudră mătăsoasă pentru finisajul perfect, după aplicarea machiajului. Există o singură nuanță, care se potrivește tuturor tenurilor și poate fi folosită doar peste o cremă de față sau deasupra machiajului.

Peria pentru pudră/fard de obraz Mac 129SH
Desigur, nicio colecție de machiaj nu ar fi completă fără fardul de obraz, care este disponibil în setul cu pudră și perie pentru aplicarea pudrei 129SH, incluzând și o husă de călătorie, pentru a păstra peria curată. Profesioniștii Mac au lucrat manual peria pentru aplicarea fardului de obraz/pudrei, care are fibre moi și rotunde.  Toată această colecție este plăcută și lasă feței un sentiment de prospețime și de sănătate, chiar după aplicarea tuturor produselor.

Sursă foto: MAC

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment