Mă scuzați, sunt confuză!

Te-ai simțit vreodată confuză?

Așa de des aud femei în jurul meu că spun asta, încât mă simt confuză. Ce să scriu? Ce sfaturi să vă mai dau? Mă scuzați, dar și eu sunt confuză. Și nu e ca și cum aș fi un guru al relațiilor. Ba dacă stau să mă gândesc bine, nu stau grozav la capitolul ăsta.

Am primit un mesaj astăzi și suna cam așa: „M-am despărțit de iubitul meu, am ieșit cu altul, dar acum sunt confuză. Nu știu ce vreau. Oare să mă împac cu fostul?”

ma-scuzatiCe sfat să-i dau domnișoarei dacă sunt în necunoștință de cauză? Rațional, ți-aș spune așa: dacă ai avut ochi și suflet pentru altul, nu te mai întoarce. E ca și cum ți-ai oferit timp să vezi dacă ți-e mai bine cu altul și la final te mulțumești cu ce ai. Bărbații nu sunt niște testere de parfum pe care le încerci la magazin și alegi la final unul. Îl iubești sau nu. Fără greșeli. Fără alte încercări.

Acum, vezi tu, draga mea, lucrurile sunt complicate. Uneori pentru că așa vrem noi, alteori se întâmplă pur și simplu. Până la urmă, dragostea asta nu e o listă lungă de reguli pe care trebuie să le bifezi și știi că ești în siguranță. Dragostea e altfel. Te încearcă. Și dacă îi cazi în plasă, te cam pune în dificultate. Așa cum ești tu acum. Dar îți spun un lucru: incertitudinea nu e soră cu iubirea. O simți, pleacă. E cât se poate de simplu!

Sunt confuză e o scuză. Trebuie să recunoști. Am folosit-o și eu, au folosit-o și altele. Când femeia spune că e confuză, minte. Iar dacă ești bărbat și citești asta, când auzi Sunt confuză, nu știu ce să mai cred, spune-i că e mincinoasă. O să-i placă, te asigur. Sau cel puțin o vei surprinde.

Femeile nu sunt niciodată confuze, dar se ascund în spatele unor cuvinte. Se ascund în spatele unor cuvinte care le permit să calce strâmb. Noi știm întotdeauna dacă vă iubim sau nu, dacă vrem să avem o relație sau nu, dacă vrem sau nu să înșelăm. Doar că lipsește curajul.

Nu există sunt confuză. Există: am nevoie de mai mult timp să aleg ce îmi convine.

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment