Luna de miere – destinatii ideale

Luna de miere – destinatii ideale

Cand vorbim despre luna de miere, gandul ne zboara spre cele mai exotice locuri. Alegerea nu este niciodata una usoara deoarece sunt multe destinatii superbe pentru un sejur in doi. Desi nu a inceput sezonul nuntilor, e bine sa iti faci o idee de pe acum unde ai putea sa-ti petreci luna de miere.

Iata cateva sugestii:

Hawaii – cel mai sudic stat al Statelor Unite, format din 19 insule. Cele mai importante insule sunt Hawai, Maui, Kahoolawe, Lanai, Molokai, Oahu, Kauai si Niihau. Cand ajungi acolo, o sa fii intampinat cu bine-cunoscutul „aloha”.

Saint Lucia – daca vrei sa pleci pe urmele Piratilor din Caraibe, St. Lucia este destinatia ideala. Este una din cele mai romantice destinatii din intreaga lume.

Bahamas – datorita limpezimii apei marii poti vedea cu ochiul liber recifurile de corali, tarmurile sunt acoperite de un nisip alb-auriu. Pentru distractie poti incerca safariul- cu jeepul, atv-ul sau pe jos. Cable Beach si Paradise Island sunt faimoase pentru sporturile de apa, golf, tenis si cazinouri.

Mauritius – faimos pentru nisipurile sale albe si claritatea de cristal a oceanului. Frumusetea Mauritiusului sta si in lanturile maiestuoase de munti, parcurile si rezervatiile naturale, care fac din aceasta insula un paradis pentru cupluri.

Insulele Maldive – 1190 de insule de corali, 200 de insule sunt nelocuite, 88 de insule sunt exclusiv turistice. Vazute de sus, insulele arhipelagului apar ca niste margele verzi, plutitoare pe o mare de turcoaz.

Thailanda – vrei sa te rasfeti in cele mai romantice hoteluri de lux? Sau pe cele mai bune plaje din lume? Esti atras de Orient? Atunci, Thailanda este locul unde sa petreci impreuna cu partenerul cea mai reusita vacanta.

Paris – Orasul Iubirii, plimbari pe malul Senei, Champs-Élysées, Louvre, turnul Eiffel. Desi nu este o destinatie exotica, este o optiune buna pentru luna de miere, mai ales daca ai un buget redus.

Indiferent ce destinatie alegi, noi iti dorim sa te distrezi si sa ai luna de miere la care ai visat!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment