Lucruri pe care bărbații nu le recunosc, dar le fac

Toate femeile știu că există câteva lucruri pe care bărbații nu le recunosc niciodată, chiar dacă noi știm că sunt adevărate. Există un motiv pentru care femeile sunt cunoscute ca fiind cele comunicative și emoționale, iar mulți dintre bărbați nu știu nici cum să aducă vorba despre exprimarea sentimentelor lor. Chiar dacă există câțiva bărbați care nu au nicio dificultate în exprimarea stărilor sale, sunt și lucruri pe care nu le recunosc niciodată.

Le e dor de noi
Dacă ești destul de norocoasă încât să ai un iubit care îți dă mesaj de fiecare dată când îi e dor de tine, este perfect. Acesta este unul dintre lucrurile pe care bărbații nu îl spun în general sau foarte rar. Pentru unii bărbați, recunoașterea faptului că le e dor de femei este un semn de slăbiciune și dependență, iar dacă vor să domine relația, vor ține la distanță exprimarea sentimentelor. Din fericire, poți câteodată să-l faci pe iubitul tău să ți se destăinuie, prin a-i spune tu prima că ți-e dor de el.

Lucruri-pe-care-bărbații-nu-le-recunoscNu se distrează mereu când ies cu băieții
Dacă iubitul tău iese cu băieții, te-ai putea gândi că va fi o noapte cu alcool, flirt cu alte femei, dans și glume de băieți. De fapt, el s-ar putea să-și dorească o ieșire liniștită cu prietenii lui. Așa că nu presupune că de fiecare dată când iubitul tău iese cu băieții, se distrează mai bine decât atunci când iese cu tine.

Ești frumoasă
Unii bărbați se pricep destul de bine la complimente. Nu vrei să auzi că ești frumoasă după ce ai petrecut 3 ore în baie pentru un machiaj, ci atunci când abia te-ai trezit sau când ești bolnavă și nici nu te-ai deranjat să te piepteni. Un bărbat care îți spune că ești frumoasă în toate aceste situații nu trebuie lăsat să scape.

Le e frică de singurătate
Ajunsesem că cred că doar femeilor le e frică de singurătate. Cu atât de mulți prieteni de 20-30 de ani care se căsătoresc, era ceva la care ma gândeam. Însă bărbații au aceleași temeri. Este și normal, pentru că nimănui nu îi place ideea de a rămâne singur, doar că bărbații nu își exprimă sentimentele.

Le e frică de tine înainte de menstruație
Bărbații sensibili știu că nu e bine să înceapă o conversație importantă cu tine înainte de menstruație. Știu, de asemenea, că nu trebuie să-ți spună că ești irațională, înfricoșătoare, dacă vor să mai trăiască. Dar și tu știi cum ești în aceste momente, când plângi mai mult decât de obicei sau devii irațională din cele mai neimportante motive. Gândește-te că le e greu să ne suporte câteodată, dar și bărbații au schimbări de comportament dese, deci nu ar trebui să fim atât de jenate de problemele noastre.

Sunt geloși pe prietenii tăi
Majoritatea bărbaților preferă să nu-și exprime sentimentele, gelozia fiind inclusă. Deși unii bărbați pot fi foarte geloși și posesivi, alții nu vor arăta ceea ce simt. Vei crede că nu le pasă că ești într-un bar cu prietenii tăi bărbați în fiecare vineri seară, dar în realitate nu își fac curaj să-ți spună ce simt cu adevărat. Șansele sunt ca aceștia să fie geloși, chiar dacă nu dau dovadă de o gelozie dusă la extrem.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment