Lubrifierea corecta – Afla ce trebuie sa faci pentru o lubrifiere sanatoasa

Lubrifierea corecta – Afla ce trebuie sa faci pentru o lubrifiere sanatoasa

Lubrifierea ajuta la imbunatatirea relatiei de cuplu fara dar si poate, indiferent ce tip de lubrifiant alegi tu. Cel mai bun este cel pe baza de apa si hipoalergenic.

Daca folosesti prezervativ, lubrifiantul trebuie sa fie pe baza de apa, altfel risti sa se rupa in cel mai nepotrivit moment.

Cine poate folosi lubrifiant?

Poti folosi ajutor extern atunci cand organismul tau nu secreta suficient lubrifiant, insa daca te confrunti cu o uscaciune si prezinti iritatii este bine sa te adresezi medicului ginecolog pentru ca exista posibilitatea sa ai o problema medicala.

Evita sa folosesti o cantitate foarte mare de lubrifiant in ideea de a obtine o placere mai mare, o cantitate cat un bob de mazare poate face minuni.

Daca in timpul actului simti ca devii din ce in ce mai uscata, poti adauga inca putin lubrifiant, este mai bine sa fii mai lubrifiata decat uscata, astfel vei evita ranile si iritatiile.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment