Lolita – Mihaela Radulescu noua Lolita

Lolita – Mihaela Radulescu noua Lolita??

Lolita este un roman scris in 1955 de catre Vladimir Nabokov si are ca personaj principal o copila de numai 12 ani, pe nume Dolores Haze. Naratorul si protagonistul Humbert Humbert devine obsedat de copila de numai 12 ani, se indragosteste de Dolores, desi el se casatorise cu mama ei. Mama Lolitei moare si statutul de tutore ii revine tatalui adoptiv. Acesta o ia intr-o calatorie cu masina in jurul Americii si cu ajutorul somniferelor reuseste sa profite sexual de fata.

Pe scurt, Lolita reprezinta imaginea unei fete de 12 ani, precoce din punct de vedere sexual si nici pe departe nu seamana cu Mihaela Radulescu.

Este adevarat, Mihaela Radulescu arata foarte bine, reuseste sa fie senzuala in clipul by Dana Budeanu, insa spunem noi ca se abate mult de la ideea de Lolita.

Voi ce parere aveti?

Iata si cateva imagini cu Lolita dupa romanul lui Nabokov:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment