Locurile de muncă după criză – Cum îți influențează criza starea de spirit

Locurile de muncă după criză – Cum îți influențează criza starea de spirit

Fac parte din generația celor care au terminat studiile odată cu venirea crizei economice și în fiecare zi mă conving că fac aparțin unui sistem cu carențe, lipsit de stabilitate și oportunități.

Mai grav este că atât eu, cât și mulți colegi de-ai mei suntem specializați pe un domeniu care este cel mai prost plătit acum: sistemul bancar. După lungi discuții cu și despre obținerea unui job măcar decent, am ajuns la concluzia că lipsa unei siguranțe financiare aduce prejudicii grave în dezvoltarea unui individ.

Astfel există riscul să te expui stărilor de depresie, apare lipsa de încredere, stres, panică, dar cel mai grav lucru care ți se poate întâmpla este resemnarea. Deși este dificil, încearcă să rămâi optimist, să te focusezi pe activitățile care îți fac plăcere și să mergi mai departe în căutarea unui job real și potrivit ție.

Acordă-ți timp, socializează, aruncă vorba mai departe că îți cauți un job (uneori este mai ușor să faci rost de un interviu cu ajutorul prietenilor), fă cursuri care să-ți susțină experiența profesională și lucrurile vor merge pe drumul cel bun cu siguranță.

Eu am găsit un site unde îți poți trimite cv-ul, pe care îl găsești și tu aici.

Nu uita să acorzi atenție sporită asupra modul de exprimare, dar și a scrisorii de intenție, care trebuie să fie personalizată în funcție de job-ul la care aplici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment