Locuri unde sa-ti bei cafeaua in Bucuresti – Afla care sunt cele mai frumoase locuri din capitala

Locuri unde sa-ti bei cafeaua in Bucuresti – Afla care sunt cele mai frumoase locuri din capitala

Daca iti doresti sa-ti incepi ziua in forta, trebuie neaparat sa-ti bei cafeaua cu cea mai buna prietena.

1. White Cafe Decebal: este o cafenea deschisa recent, insa spre deosebire de alte cafenele din zona, are o servire „de o calitate mai buna”.

2. Zvon Cafe: designul ma impresioneaza cel mai mult, fiind o atmosfera mai business, poate fi cafeneaua ideala pentru o intalnire de afaceri.

3. The Embassy Herastrau: un loc chill, unde te poti aduna cu toti prietenii la o barfa mica. Avantajul cel mai mare este aerul proaspat, dat fiind locatia.

4. Freddo Centrul vechi: pentru cei care isi doresc un decor mai putin pretentios, Freddo este una dintre cele mai bune variante.

5. Pose Decebal: o cafenea destul de friendly, cu o mica terasa in fata, poti sta linistit la un capuccino, doar ca trebuie sa ai portofelul pregatit, pentru ca meniul este piperat.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment