Locuri incredibile pe care trebuie să le vizitezi în Dubai

Dubai

Obiective turistice care-ți taie respirația în Dubai

Vara se numără vacanțele. Iar cele exotice, care îți taie respirația, se organizează în locații precum Dubai. Dubai este un oraș care trebuie văzut pentru a fi crezut. De la arhitectura care depășește multe bariere stabilite în lume, la cartierele tradiționale, plimbările în deșert și plajele incredibile, ți-am pregătit câteva locuri superbe pe care trebuie să le vizitezi în Dubai. Ca să nu mai spunem și aceste oferte pentru zboruri București – Dubai. Cine le poate refuza?

Burj Khalifa

Cu o înălțime de 828 metri, Burj Khalifa este greu de ratat. Este cel mai înalt turn din lume și domină orizontului Dubaiului, însă adevărata măreție a clădirii este apreciată cel mai bine de aproape sau, chiar mai bine, din interior. Într-o zi senină, vederea de pe puntea de observație de la etajul 124 este absolut uimitoare, fiind depășită doar de cea a Top Sky Lounge, situat la etajul 148.

Palm Jumeirah

Aceasta este o insulă făcută de om, în formă de palmier. Palm Jumeirah este una dintre cele mai mari insule artificiale din lume și un triumf al ingeniozității umane. Localnicii și turiștii se bucură deopotrivă de o varietate a hotelurilor impresionante pe insulă. Accesul se face cu ajutorul unui monorai, care este conectat la sistemul tramvaielor de pe continent, așa că poți ajunge aici fără probleme.

Deșertul

La mai puțin de 20 de minute de condus pe străzile moderne din Downtown Dubai, poți experimenta frumusețile deșertului Arabiei, atracția turistică primară din Dubai. Poți alege un safari în deșert printre dune, urmat de tatuaje cu henna și plimbări cu căpila. Sau poți doar conduce și experimenta minunea deșertului pe cont propriu. Dacă nu te saturi într-o singură zi, poți petrece noaptea printre dune, la Al Maha Desert Resort & Spa sau la Bab Al Shams Desert Resort & Spa.

Piața de aur (Gold Souk)

Dubaiul este cunoscut pentru aur ieftin, dar va trebui să-ți pui în valoare calitățile de negociator. Indiferent dacă vrei sau nu să cumperi aur, o plimbare prin impresionantul Gold Souk este o necesitate. Magazinele oferă, de asemenea, platină, diamante și ocazional și argint, iar guvernul controlează strict calitatea tuturor mărfurilor, astfel încât poți fi sigur că achizițiile de acolo sunt autentice. Același lucru nu este valabil și pentru vânzătorii ambulanți din afară, care vând ceasuri false și genți „Guuci”.

Plaja Jumeirah

Această fâșie de nisip alb este destinația numărul unu pentru turiști, când vine vorba de plajele din Dubai. Există nenumărate hoteluri înșirate de-a lungul acestei plaje, fiind una dintre cele mai populare locuri de cazare pentru vizitatori. Plaja oferă facilități excelentă, care pun la dispoziție șezlonguri, restaurante și instructori de ski jet.

Biletele de avion pentru o vacanță de neuitat pot fi mai ieftine decât te așteptai, iar ofertele le poți consulta pe acest site. Vei găsi acolo oferte la prețuri foarte bune, ca de exemplu București – Roma la doar 53 de euro sau București – Berlin la doar 48 de euro.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment