Legile lui Murphy – Află ce înseamnă ele și cum se aplică în viața de zi cu zi

Legile lui Murphy – Află ce înseamnă ele și cum se aplică în viața de zi cu zi

Dintr-un motiv sau altul, până de curând nu am fost curioasă să aflu ce sunt legile lui Murphy, însă un prieten drag mie, mi-a stârnit curiozitatea, așa că o să vă povestesc câte puțin despre aceste legi.

Legile lui Murphy sunt cunoscute în toată lumea, fiind afișate în birouri din orice domeniu și au luat naștere odată cu maxima spusă de inginerul Edward Aloysius Murphy, Jr. (1918 – 1990) : „ Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost”.

Murphy a considerat legea ca un principiu de bază al „proiectării preventive”, în care trebuie asumate cele mai defavorabile condiții de operare și funcționare și s-a opus interpretării într-un mod amuzant a legii.

Aceste legi sunt reale și se aplică în viața de zi cu zi.

În timp a luat naștere murphologia pentru că s-au adăugat o serie de alte legi:

– Legea extinsă a lui Murphy: Dacă o serie de evenimente poate merge prost, va merge prost, în cea mai proastă secvență posibilă.

– Paradoxul lui Silverman: Dacă legea lui Murphy poate să greșească, va greși.

– Legea lui Finagle: Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost, în cel mai defavorabil moment posibil.

Tu ce știi despre Legile lui Murphy?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment