Laudă-ți bărbatul

Cuplu

Tu când i-ai spus ultima dată că-l admiri?

Din când în când, laudă-ți bărbatul! Suntem atât de îndoctrinate uneori de o societate care ne învață că trebuie să primim, încât uităm că și bărbatul are nevoie să fie lăudat.

Te-ai gândit vreodată cum te simți tu atunci când ți se spune că ești frumoasă? Sau când îți sunt apreciate eforturile de a găti, deși nu ai nici cea mai mică urmă de îndemânare? Tu de câte ori îi spui că-l iubești? Sau că e un bărbat așa cum ți-ai dorit dintotdeauna? De câte ori i-ai spus că e bun în pat?

De cele mai multe ori, bărbații ajung să înșele pentru că au nevoie de confirmări. Oare nu suntem și noi vinovate pentru asta? Nu suntem noi cele care uneori devenim egoiste și uităm că trebuie să oferim? Poate că da, poate că nu. Dar tind să cred că femeile au partea lor de vină și nu vorbesc despre acei bărbați care își fac un obicei din a umbla prin multe paturi, ci mai degrabă despre acei bărbați lângă care poți avea o relație frumoasă, însă greșesc la un moment dat.

CupluSă ai încredere deplină într-un om poate fi o misiune grea, dar oare nu e mai greu de suportat să știi că ai fi putut să dai totul și totuși nu ai făcut-o? Nu o fi mai dificil să-ți conștientizezi partea ta de vină? Spunea cineva la un moment dat că e mai bine să-ți pară rău de ceva ce ai făcut decât de ce ai fi putut face. Cred cu tărie că e mai bine să fii dezamăgită pentru că ai dat totul și nu a meritat, decât să știi că ai fi putut face mai mult și totuși nu ai făcut-o.

De cele mai multe ori, jumătățile de măsură sunt cele care ne fac să ne întoarcem de unde am plecat. Ai întâlnit vreodată un cuplu cu probleme, unde unul sau altul pleacă de fiecare dată când simte că lucrurile nu sunt așa cum și-ar fi dorit, ca mai apoi să se întoarcă? Se spune că sunt relații neconsumate, însă cum ar putea fi consumate dacă nu te implici cu totul? Nu ar fi mai simplu să știi că ai gândit cu inima și nu cu mintea? Nu ar fi mai simplu să faci sau să spui tot ce simți decât să urmezi cursul relației după articole care te învață „Cum să?„. Să-ți asumi dezamăgirea e o adevărată dovadă de curaj, dar te asigur că vei fi mai împacată cu tine însuți dacă îi oferi totul.

Laudă-ți bărbatul și nu-ți mai fie frică să-i arăți că e important pentru tine. Din când în când, amintește-i că ai încredere în el. Din când în când, amintește-i că tu ești cea pe care se poate baza oricând. Vei avea o relație așa cum vezi în filme și dacă va fi să se termine, vei fi împacată. Vei ști că ai făcut totul și nu a meritat, dar se va termina repede. Fără alte încercări, fără dubii.

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment