Lasagna – Cea mai ușoară rețetă de lasagna

Lasagna – Cea mai ușoară rețetă de lasagna

Lasagna este o reţetă originară din Nordul Italiei, dar îndrăgită şi apreciată peste tot în lume. Dincolo de gustul ei minunat, lasagna nu este nici pe departe o reţetă greu de pregătit.

Iată care sunt ingredientele necesare pentru patru porţii de lasagna:

Ingrediente:

– ulei de măsline

– o ceapă

– 3 căței de usturoi

– 1 kg carne de vită tocată

– oregano

– chilli

– ouă

– 500 g mascarpone

– 100 g parmezan

– busuioc proaspăt

– 800 ml suc de roșii

Mod de prepare:

Se pune ceapa tocată cu cei 3 căței de usturoi la călit, se adaugă carnea tocată, se amestecă până când devine arămie, după care se adaugă sucul de roșii. Se adaugă o lingură de oregano, jumătate de chilli uscat și se amestecă la foc mic până când fierbe.

După ce a fiert se pune o parte din compoziție într-o tavă, se adaugă o foaie de lasagna, apoi încă o parte de compoziție, peste care se adaugă 250 grame mascarpone. La final mai adaugi o foaie de lasagna, ultima parte din compoziție și 250 grame de mascarpone. Se presară cu parmezan și se lasă la cuptor pentru 45 minute.

Poftă bună!

Iată un video cum să faci o lasagna rapidă și gustoasă:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment