La iubita prietenului tău nu te dai, decât dacă ești prost!

prieten

La iubita prietenului tău nu te dai. Și nici la fosta!

Întâmplarea face că am prieteni bărbați. Prieteni atât de buni, încât oricând aș avea nevoie de ajutorul lor, știu că m-ar ajuta necondiționat. Știu că există suspiciuni între prietenia dintre un bărbat și-o femeie, dar ca lucrurile să funcționeze este nevoie de o singură regulă: respect și încredere, iar astea nu se dobândesc de pe o zi pe alta sau după o beție în club.. Atâta vreme cât există respect și limite, relația de prietenie poate fi una chiar mai frumoasă decât între două femei.

Să revenim. La iubita prietenului tău nu te dai. Și nici la fosta. Așa cum spuneam mai sus, o relație de prietenie, fie ea între un bărbat și-o femeie, fie între doi bărbați trebuie să se bazeze pe respect. Când îți permiți să-i faci avansuri iubitei prietenului tău sau pur și simplu abordezi glume proaste, nu te mai numești prieten. Cu atât mai mult dacă NU o cunoști suficient de bine, încât să poți face asta. Altfel, nu pot decât să mă gândesc că te doare-n cot de ceea ce ar putea crede așa-numitul prieten sau pur și simplu nu dai doi bani pe alegerea pe care el a făcut-o. Ori ai mei părinți m-au învățat un lucru: oamenii din viața mea trebuie să-mi respecte alegerile, fie ele și proaste!
Sigur că există și situația în care iubita prietenului tău ar putea fi o femeie ușoară. Și sigur că ți-ar putea face ea avansuri. Ce faci? Te ascunzi sub scuza: „Sunt bărbat, am voie să calc strâmb dacă femeia ține coada ridicată„? Sau în continuare îți respecți prietenul și îi atragi atenția că are o relație cu o femeie care nu-l merită? Dacă aș fi bărbat și prieten, mi-aș respecta tovarășul și i-aș spune. De altfel, asta aș face și dacă iubitul prietenei mele ar întrece măsura. Așa e corect!

Ce înseamnă când tovarășul întrece măsura?

1. N-ai c**ie. Punct. Statisticile arată că în continuare femeile sunt mai multe decât bărbații, deci ai toate șansele să-ți găsești o femeie doar pentru tine, pe care să nu o fi împarțit cu cel mai bun prieten al tău.
2. Ți se pare mai bun ce are celălalt. Când spun asta, îmi vine în minte imaginea unui copil bosumflat căruia i se pare mai bun desertul altuia, deși ar putea avea în farfurie același lucru, dar de la altă cofetărie. Iar din partea unui adult, nu înțeleg decât un singur lucru: imaturitate. Ești imatur dacă tânjești după femeia altuia și punct. Sau incapabil să obții ceea ce au alții, iar asta mi se pare trist.
Așa că, prietene, înainte să o dai cu mucii în fasole, ia în calcul și faptul că femeia nu prea își ține gura, iar dacă îți pasă câtuși de puțin de presupusa relație de prietenie, nu face asta!
Ce faci în situația asta?
Te ascunzi ca struțul cu capul în pământ. Pentru că e jenant. Pentru că îți lipsește bărbăția!

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment