La ce mâncăruri poți să bei bere

Bere

La fel ca în cazul vinului, berea ascunde câteva taine, de aceea ar trebui să știi la ce mâncăruri poți să bei bere. Pentru a înțelege mai bine gusturile, percepțiile și aromele pe care le poți asocia cu berea, ți-am pregătit câteva informații de care trebuie să ții cont.

Iată când poți consuma berea:

1. Acru/amărui:
Berea poate fi consumată alături de alimente în oțet, precum preparatele marinate, fructele de mare și salatele. De asemenea, preparatele care conțin roșii și legume, se potrivesc cu această băutură.

2. Iute:
Cu siguranță și tu ai observat cât de bine merge o bere după ce ai mâncat ceva picant sau condimentat. Berea îmblânzește senzația produsă de piper, usturoi sau chilli.

Bere3. Muștar:
În bucătaria orientală se recomandă contrastul dintre bere și sosurile din soia, muștar, ketchup sau wasabi. Nimic nu merge mai bine decât muștarul cu berea.

4. Brânză și ouă:
Texturile cremoase oferite de brânzeturi sau preparatele cu ouă necesită un pahar de bere blondă.

5. Carne:
Dacă vrei să servești o porție bună de friptură, alege întotdeauna o bere neagră sau nefiltrată pentru că are un gust intens și contracarează cu restul condimentelor din friptură.

6. Pește:
Somonul afumat sau orice alt pește gras, dar sărat, poate fi stins cu o bere nefiltrată sau orice altă bere mai amăruie. Dacă peștele este marinat, cea mai bună bere este cea blondă, cu un gust mai dulce.

7. Prăjiturile pe bază de ciocolată:
Orice desert pe bază de ciocolată sau alune se potrivește cu berea neagră.

Berea are o mulțime de beneficii pentru sănătate datorită conținutului bogat în vitamine și minerale, iar studiile arată că poate preveni afecțiunea Alzheimer, reglează echilibrul hormonal și poate fi unul dintre cele mai bune tratamente pentru păr. Ba mai mult decât atât, consumul moderat de bere îți asigură aportul necesar de fosfor, iod, potasiu, magneziu și calciu, ceea ce înseamnă că densitatea minerală a oaselor este protejată.

TIPS: Dacă nu vrei să dai greș în alegerea celei mai bune beri, ține cont de faptul că această băutură nu trebuie să eclipseze niciodată gustul preparatelor culinare.

Sursă foto: modvive.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment