Krokodil – un nou drog devastator

Krokodil – un nou drog devastator

„Krokodil” este o substanta psihoactiva cu dezomorfina. Drogul a facut ravagii in Rusia si se pare ca incepe sa intre si in Europa. Drogul a mostenit numele datorita efectelor care le lasa pe pielea injectata, aceasta devine asemanatoare solzilor de crocodil.

S-au raportat cazuri de deces de la prima utilizare, drogul afectand muschii pe care ii atrofiaza, iar oasele devin fragile.

Un dependent de „Krokodil” traieste cel mult 3 ani de la inceputul consumului, insa in Rusia, un consumator traieste cel mult 1 an.

Krokodil este mai periculos decat heroina, pentru ca durerile tin pana la o luna daca renunti la consumului substantei. Heroina are astfel de efecte cel mult 10 zile.

In Romania nu s-au semnalat cazuri, insa romanii sunt inventivi.

Daca esti dependent de droguri sau cineva incearca sa te convinga sa iei parte la un astfel de stil de viata, cere ajutorul!Spune Nu!

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment