Kinetoterapie pentru bebeluși – Află de ce e importantă gimnastica pentru copii de la Andrei Sîrbu

Kinetoterapie pentru bebeluși – Află de ce e importantă gimnastica pentru copii de la Andrei Sîrbu

Un lucru foarte important, pe care orice mamă ar trebui să-l știe este că bebelușii nu au nevoie de kinetoterapie doar atunci când au probleme de sănătate.

Prin kinetoterapie, bebelușul va avea mobilitatea și stabilitatea articulațiilor îmbunătățită, digestia, circulația, respirația, tonusul muscular, îl va ajuta pe acesta să se descurce mult mai ușor în mediul natural decât un copil nestimulat.

Masaj bebelusiStimularea motorie va atrage după sine și stimularea psihică, noile informații primite îl vor face pe copil să se adapteze și să depășească noile provocări ale vieții; pentru că dezvoltarea psihică este un proces treptat și complex care se derulează în strânsă legătură cu dezvoltarea motorie, fiind influențată și de fenomenul maturizării biologice și plastic influențată de mediu.

Dacă sunteți din București și doriți să faceți cursuri de masaj pentru bebeluși, îl puteți contacta pe kinetoterapeutul Andrei Sîrbu printr-un e-mail la adresa [email protected] cu subiectul „masaj bebeluși.”

Sursa: Kanal D

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment