Keramene – Secretul meu pentru un corp fara par

Keramene – Secretul meu pentru un corp fara par

Keramene este o crema minune, pe care am descoperit-o de doua luni. E o crema scumpa, e adevarat, insa isi merita toti banii.

Pentru femeile blonde sau cu un par mai deschis decat al brunetelor, epilarea definitiva prin IPL nu e o alegere foarte buna pentru ca nu are efect. Singura optiune in momentul de fata fiind epilarea prin electroliza, e o varianta destul de accesibila, mai ales ca poate fi folosit acasa la un pret rezonabil. Electroliza cere timp, desi este foarte eficienta, asa ca am cautat o crema de incetinire a cresterii parului si am gasit Keramene.

Subscriu ca am fost suspicioasa si nu am crezut mai deloc in astfel de creme, insa Keramene chiar impiedica parul sa mai creasca, pentru ca incetineste keratina. Avantajul este pentru suprafetele mari cu par, de exemplu picioare si maini.

TIPS: Keramene se aplica de doua ori pe zi, pe suprafata dorita, pe langa faptul ca incetineste cresterea parului, pielea va capata si un aspect mai tanar. Stiu ca pare SF, insa va sfatuiesc sa cautati informatiile oficiale din SUA.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment