Kaya.ro – Primul magazin online destinat femeilor de toate vârstele

Nimic nu îmbătrânește mai tare o femeie decât efortul de a părea mai tânără decât este, spunea Coco Chanel. Decența este una dintre caracteristicile oamenilor de bun simț și bun gust.

Kaya.ro este primul magazin online destinat femeilor de toate vârstele

Echipa noastră este formată din cei mai buni specialiști din România. De fiecare dată când producem un model nou, ținem cont de câteva elemente: să acopere micile imperfecțiuni, să fie culori potrivite pentru toate vârstele, să se potrivească pentru orice tip de corp și să nu se demodeze prea curând. Stilul nostru este unul clasic, care lasă senzația de „efortless” (fără efort), elegant, dar totodată hainele produse de noi pot fi purtate în diferite ocazii, atât ziua, cât și seara, diferența fiind dată de către accesorii.

De ce pentru toate vârstele?

Cele mai importante femei din viața mea au peste 50 de ani. Mama, soacră-mea, bunicile. Sunt femei de la care, noi, cei tineri ar trebui să învățăm mai repede și mai mult. Avem dreptul să ne simțim bine cu noi înșine de la bun început. Avem dreptul să ne acceptăm așa cum suntem de la bun început. Avem dreptul să primim complimente și să ne bucurăm de acestea fără niciun regret. Or, istoria ne-a învățat că trebuie să facem sacrificii. Să-i punem pe ceilalți pe primul loc și să uităm de noi.
Poate că bătrânețea pare la fel de îndepărtată precum Luna, însă timpul este nemilos și e dreptul nostru să ne bucurăm din tot ce ne oferă viața. În fond, este cel mai frumos cadou pe care îl putem primi.

Care sunt elementele de care ținem cont atunci când producem un model nou?

1. Culori

Când suntem tineri avem tendința să optăm pentru mult negru, însă acest lucru se schimbă odată cu vârstă. Explicația este simplă. Nu numai că-l asociem cu doliul, însă negrul accentuează ridurile și bărbia dublă, dacă nu este temperat cu un colier masiv care să atragă atenția către față. Sigur, negrul rămâne o culoare elegantă și plină de mister, însă odată cu vârsta e bine să-l temperăm cu ajutorul accesoriilor. Puteți opta pentru o pereche de pantofi argintii sau animal print, iar accesoriile pot fi supradimensionale în nuanțe plăcute de albastru.

Nuanțele pe care noi le folosim și se potrivesc foarte bine doamnelor de peste 50 de ani sunt nuanțele de albastru royal, mov prună, bordo, galben și verde. Sunt nuanțe plăcute, decente și care aduc un plus de lumnozitate.

2. Lungime

Deși există o impresie falsă că lungimea trebuie să coboare proporțional cu vârsta, adevărul e că lungimea până sau peste genunchi este ideală pentru orice vârstă. Atunci când optați pentru o rochie sau o fustă midi, purtați-o cu puțin toc, altfel există riscul să reduceți din înălțime.

3. Decolteul

Toate produsele noastre au decolteu rotund, în V sau bărcuță. Este minunat să lași zona de sub gât la vedere în limita bunului simț, desigur, pentru că se creează impresia de alungire, luminează față și atrage privirea asupra ochilor.

3. Marcăm talia

După vârsta de 50 de ani, mai toate siluetele își pierd talia, iar cea mai subțire parte a corpului ar putea deveni cea de sub sâni. Atunci când producem modele noi, ținem cont de acest aspect. Hainele noastru au linii asimetrice, volane sau inserții de materiale semitransparente care acoperă cu succes micile imperfecțiuni din zona taliei. Punem accent pe decolteu și picioare.

4. Stil

Stilul clasic nu se demodează niciodată. Evităm croielile care dau efectul de corset și pantalonii mulați. Atunci când există câteva kilograme în plus este indicat să optați pentru croieli lejere, care să nu dea senzația de „umplut”, așa că produsele noastre au fie o croială lejeră, fie linii asimetrice.

5. Preț

Cunoaștem foarte bine situația din România, așadar acest lucru se reflectă și în prețurile noastre. Există un principiu de vânzare cu care noi rezonăm foarte bine „Mic cu mic se face mare”. Pe principiul acesta funcționează cei mai mari negustori ai lumii: asiaticii și turcii. Însă îmi doresc să ofer o calitate net superioară spre deosebire de ei, care să le facă pe femei să spună despre noi „Da, se poate! Poți să ai haine de calitate și de bun gust fără să cheltuiești o avere”.

Kaya.ro e mai mult decât un magazin oarecare. Kaya.ro e despre acceptare, despre iubirea de sine, despre normalitate. Nu este primul magazin pe care îl promovez, însă este primul magazin în care mă simt cu adevărat bine. M-am lovit de-a lungul anilor de comentarii precum „Nu suntem toate înalte și slabe! De ce nu faceți și pentru noi ceva?”. Nu m-a ascultat nimeni, așa că m-am retras din proiectul respectiv. Mi s-a spus și „Ne dorim și noi, cele care nu avem un salariu foarte mare să ne îmbrăcăm frumos”. Nu m-a ascultat nimeni, așa că m-am retras. Cred că, indiferent de domeniul pe care ți-l alegi este important să fii atent la nevoile oamenilor. Să răspunzi la ceea ce au nevoie și asta îți garantează succesul.

Mai mult decât atât, kaya.ro este primul magazin care încurajează vânzarea prin telefon. Da, online este mai simplu, însă pentru noi este mai importantă legătura pe care o obținem discutând direct cu clientul.

Cu drag,
Cosmina Kovács

Leave Your Comment