Iubita ta e mai bună decât o actriță din filmele pentru adulți

Da, iubita ta e mai bună decât o actriță din filmele pentru adulți, oricât ai crede tu că alea sunt cele mai experimentate și îți spun imediat de ce. Același lucru aș putea spune și despre bărbați. Crezi că bărbații din astfel de filme sunt de cursă lungă mereu? Nu.

Iată câteva motive pentru care viața bate filmul în acest caz:

1. În viața reală sunt șanse mai mici ca partenerii să mimeze. Dacă ai crezut, chiar și pentru o clipă că actorii din astfel de filme se bucură intens de acțiune, te-ai înșelat. Totul se rezumă la banii obținuți, iar întreaga acțiune este bazată pe mișcări robotice. Este suficient să asculți sunetele pe care le scot, destul de exagerate, nu crezi?

2. În viața reală nu te întrerupe nimeni. În timpul filmărilor, cuplurile sunt întrerupte de nenumărate ori pentru a se ajusta luminile, pentru refacerea machiajului sau pentru a filma din alt unghi. Dacă ți s-a întâmplat măcar o dată să-ți sune telefonul într-un moment intim, înseamnă că știi ce efect are asupra ta. Cât de plăcut crezi că este să fii întrerupt pentru indicații?

3. Nu se uită nimeni la tine. Eu cred că este neplăcut să ai o întreagă echipă care se uită la voi în timp ce nu mai aveți haine pe voi, nu? În realitate, te bucuri de intimitatea voastră și acțiunea se limitează doar la voi doi.

iubita-ta-e-mai-buna-decat-actritele-din-filme4. Nu urmezi regulile unui regizor. Cei mai buni regizori sunteți voi. Cum ar putea vreodată să știe cineva din exterior ce vă place cel mai mult? Încă un motiv în plus pentru care iubita ta este mai bună decât o actriță din filmele pentru adulți!

5. Spontaneitatea, regula de aur pentru plăceri intense. Dacă ai făcut vreodată asta fără să fi discutat înainte ce și când să faceți, înseamnă că știi deja cât este de importantă spontaneitatea. În filmele pentru adulți se discută totul în detaliu: poziția, scenariul, durata. În realitate, asta înseamnă moartea pasiunii.

6. Iubitul tău nu are nevoie de pastile. Un actor care joacă în astfel de filme trebuie să muncească, indiferent dacă are sau nu chef sau dacă este atras sau nu de partenera lui. În viața reală, nu se întâmplă așa ceva. În plus, voi știți cel mai bine ce vă place și nu sunteți obligați să urmați indicațiile nimănui.

7. Nu reiei aceeași scenă niciodată. În cazul filmelor, actorii sunt obligați să reia aceeași scenă până când regizorul are suficiente duble pentru montaj. În viața reală, faceți ce vreți, cât vreți, de câte ori vă doriți.

8. Nu aveți dureri. Îți imaginezi ce ar însemna pentru iubita ta un bărbat mult prea dotat, timp de câteva ore? Durere! Asta înseamnă. În viața reală, totul se rezumă la câteva minute care nu vor fi altceva decât plăcere. Chiar și în acest caz, ce e prea mult, strică!

Acum înțelegi de ce iubita ta e mai decât o actriță din filmele pentru adulți?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment