Iubirea nu se învață, se simte

Iubirea nu se învață, se simte!

M-am întrebat de multe ori ce înseamnă să iubești cu adevărat și tot de atâtea ori am încercat să vă povestesc și vouă. Acum cred că nu există un răspuns la întrebarea: „Ce înseamnă să iubești”. Un lucru este cert, atunci când apare o simți până în vene și tot ce înseamna „tu”.

Veți ști la un moment dat și voi să faceți diferența între a iubi și a crede că iubești. Vei simți că iubești atunci când îți dorești să-l vezi pe celălalt, când îți tresare inima dacă te sună, când vei merge singur pe stradă și vei avea un zâmbet tâmp pe chip gândindu-te la el, când ți se va umple sufletul de bucurie că te sărută pe frunte, când simți că îi poți spune orice fără să te judece.

Când iubești, lucrurile devin naturale și nu trebuie să faci niciun efort pentru a duce relația la alt nivel. Când ajungi să iubești, respecți necondiționat și te faci respectat, oferi protecție fără să aștepți ceva în schimb, dar mai ales tot ce faci va fi cu drag și nu vei simți nicio urmă de obligație.

Dacă vă întrebați și voi ce înseamnă să iubești sau ce simți când iubești, vă asigur că răspunsul nu este într-un articol postat pe internet, într-o revistă sau într-o carte de psihologie, răspunsul îl veți găsi în sufletul vostru. Învață să accepți sentimentul de iubire, învață să îl oferi necondiționat și atunci când te vei simți pregătit să oferi un cumul de lucruri frumoase născute din iubire, acest sentiment va veni și către tine.

Vei ști că iubești atunci când vei simți că vrei să facă parte din viața ta pentru totdeauna, dar mai ales când îl vei simți atât de familiar..

Tu ce crezi? Iubirea se învață sau se simte?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment