Iubirea într-o monedă de schimb – Cum faci faţă unei relaţii condiţionate

Iubirea într-o monedă de schimb – Cum faci faţă unei relaţii condiţionate?

Cum faci faţă unei relaţii condiţionate? Nu faci! Fugi mâncând pământul pentru că nu vei putea fi fericit niciodată. Să crezi că o relaţie va funcţiona doar pentru că v-aţi fi dorit un alt comportament de la celălalt, alte reacţii, alt mod de gândire, este cea mai mare greşeală pe care o poţi face. Te minţi singur!

Dacă ţie nu-ţi plac lucruri la cel de lângă tine, nu înseamnă neapărat că unul dintre voi greşeşte, ci doar trebuie să acceptaţi că nu sunteţi potriviţi unul celuilalt.

Cândva, un domn cu o vârstă respectabilă şi cu o familie fericită, m-a sfătuit să nu încerc niciodată să schimb un om, pentru că atunci când va apărea cel potrivit mie, va fi perfect aşa cum este. Acum tind să cred că avea dreptate şi că nimănui nu-i va fi bine minţindu-se că îi este bine lângă un om atât de diferit lui.

Dacă ai cunoscut pe cineva şi vei spune că „Arată bine, îţi place, dar totuşi parcă ai vrea să mai schimbi ceva”, nu faci altceva decât să accepţi persoana de lângă tine, dar cu prima ocazie când acel ceva care îţi lipseşte apare, vei fugi mâncând pâmântul. Nu înseamnă decât că alegi să-ţi faci singur rău şi asta nu neapărat pentru că îţi place să suferi, ci pentru că îţi este frică.

Să faci faţă unei astfel de relaţii este o idee greşită, pentru care mai devreme sau mai târziu, îţi va părea rau!

Când iubeşti cu adevărat, iubeşti cu totul! Nu alege o relaţie în care nu te simţi bine sau de care nu eşti mulţumit!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment