Iubirea adevarata – Afla si tu care sunt semnele ca iubesti cu adevarat

Iubirea adevarata – Afla si tu care sunt semnele ca iubesti cu adevarat

„Iubirea este viaţă. Şi dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţa.” – Leo Buscaglia

Este cu siguranta cel mai real citat cu privire la dragoste. Omul care iubeste cu adevarat este intotdeauna mai bun la suflet, mai bun in tot ceea ce face. Stie sa primeasca si sa ofere cele mai frumoase sentimente.

Iubirea este poate cel mai interesant si dezbatut sentiment. Ne intrebam ce este iubirea, daca este adevarata, daca partenerul nostru are aceleasi sentimente pentru noi, daca iubirea va dura pana cand moartea va hotari. Sunt intrebari frecvente si uneori fara raspuns.

Cand te intrebi daca iubesti cu adevarat pe cineva, intreaba-te cum ar fi viata ta fara persoana respectiva. Si daca nu vei putea sa-ti inchipui cum ar fi de unul singur, atunci e un semn ca il/o iubesti. Il/ o iubesti atunci cand  ti se face dor de el/ea dupa numai cateva ore, cand simti ca trebuie sa ii porti de grija, cand simti nevoia sa va luati in brate, cand va petreceti timpul impreuna si nu va plictisiti. E semn ca va iubiti atunci cand esti trist si celalalt incearca sa te anime sau atunci cand ai pofta de ceva si celalalt nu stie cum sa faca sa iti satisfaca poftele.

Iubirea este cu siguranta un sentiment aparte, iar voi, cei care iubiti, numiti-va norocosi.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment