Iubi, mi-ai rămas mic

Iubi, mi-ai rămas mic. Efectiv nu ne mai potrivim. A fost o vreme când credeam că ne potrivim mănușă, însă acum parcă mă strânge. E sufocant. Așa că, ia-ți, te rog, bagajul și pleacă.

De câte ori ți s-a întâmplat să crezi că te potrivești de minune cu el și de fapt, să fie doar o imagine falsă? De câte ori ți s-a întâmplat să crezi că va ține pasul cu tine și el să rămână în urmă? E al naibii de frustrant, însă nu prea ai multe de făcut. Doar să-i spui Iubi, mi-ai rămas mic.

Relațiile sunt precum copiii, cresc constant, mai mult sau mai puțin sănătos și există riscul să se întâmple ca atunci când îți cumperi haine noi: poate că-ți plac la nebunie, poate vei crede că ți se potrivesc de minune, ca după un timp să-ți dai seama că nu mai sunt compatibile cu personalitatea ta.

cand iubitul tau este imaturUnii oameni chiar rămân mici. Le place atât de mult să-și molfăie suzeta, încât le e greu să țină pasul cu un adult. Aș numi asta un fel de sindrom Peter Pan al relațiilor. Ce e de făcut? Fugi sau stai și faci educație, însă există riscul să ți se ia înainte să poți repara lucrurile. Și unde mai pui că regula de aur pentru succes este să nu-l schimbi pe celălalt?  Femeile au problema asta: nu vorbesc la timp. Așteaptă să înțeleagă celălalt din informații aruncate subtil. Bărbații nu au talentul ăsta. Niciodată. Lor trebuie să le spui direct, fără ocolișuri, fără epitete. Spune-i nu-mi place asta pentru că sau mă deranjează asta pentru că.. Atfel vei ajunge să spui PUNCT.

Dar ce te faci când ești prea ambițioasă pentru al tău iubi? Ce te faci când iubi nu înțelege că îți dorești să fii o femeie puternică și să nu depinzi de veniturile lui financiare? Ce te faci când iubi îți reproșează că nu ar trebui să-ți dorești atât de multe? Îl asculți și îi permiți să îți limiteze visurile? Îl asculți și îi permiți să distrugă tot ce ai reușit să construiești de una singură sau îi spui pur și simplu: Iubi, mi-ai rămas mic? Surprinzător sau nu, există bărbați cărora le e teamă de femeile care vor independență, însă, dragilor, ar trebui să știți un lucru: o corporatistă puternică poartă și ea chiloței roz cu dantelă și tânjește la fel de mult după afecțiune precum oricare femeie obișnuită.

Iubi îți mai poate rămâne mic și în alte situații decât cele de ordin financiar sau ambiții personale. Orice relație evoluează, se maturizează, dar din nefericire, cele două persoane pot evolua diferit și când unul nu mai poate ține pasul cu celălalt se întâmplă inevitabilul.

Citește și: De ce femeile de succes sunt singure

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment