Irosim ani și ne dorim clipe

Irosim ani și ne dorim clipe

Suntem fiinţe complicate, complexe, ciudate uneori. Ne credem zei, ne acordăm drepturi false şi abia la final ne trezim din iluziile derizorii şi cerem clipe. Câteva. Clipe pe care le preţuim mai mult decât acel răgaz care ni se oferă din plin.

Avem atât de mult timp la dispoziţie să facem lucruri măreţe şi totuşi suntem snobi şi o facem doar în ultimul ceas.

Sunt acele clipe când suntem în stare să ne alegem alte priorităţi. Ne amintim că nu am spus te iubesc persoanelor dragi, ne amintim că am amânat lucrurile care ne-ar fi făcut fericiţi în favoarea unor inutilităţi. Poate că în acele clipe ne vom simţi mai vii ca niciodată, dar de ce nu am fi aşa şi în acei ani pe care îi risipim cu atâta egoism?

TimpulDe ce să alegem să plecăm fără motiv, când nu ne-am putea întoarce cu o scuză? De ce să ne amărâm sufletul când iubim pe cineva care nu poate să ne ofere acelaşi lucru? Nu era iubirea cel mai frumos sentiment? Cel mai curat? De ce să confundăm egoismul cu iubirea?

De ce să ne intoxicăm sufletul cu invidie pe ceilalţi? Suntem toţi la fel şi până la urmă vom ajunge fiecare dintre noi la acele clipe pe care să ni le dorim cu atâta ardoare..

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment