Iritatiile dupa ras – Cum sa tratezi iritatiile dupa ce te-ai barbierit

Iritatiile dupa ras – Cum sa tratezi iritatiile dupa ce te-ai barbierit

Iritatiile care apar dupa ce te-ai ras sunt aproape inevitabile, in special vara, cand este foarte cald si transpiri. Sa previi aceste iritatii este solutia ideala, insa nu multi barbati stiu cum sa faca asta.

In primul rand, barbieritul se face de obicei intotdeauna seara pentru ca firele de par sunt mai moi si niciodata dimineata. Inainte de orice barbierit, se recomanda sa te speli pe fata si gat cu apa calda, insa fara sapun. Echipamentul de ras trebuie sa fie si el curat, si udat cu apa calda.

Unul din trucurile barbieritului fara iritatii este uleiul de migdale sau daca ai un buget mai scazut, uleiul clasic de masline. Daca amesteci putin ulei de migdale in apa cu care te vei spala pe fata, vei obtine un ten mult mai hidratat si o alunecare a aparatului mult mai usoara.

Atat uleiul de migdale, cat si cel de masline se aplica si dupa barbierit printr-un masaj usor.

Tu cum te barbieresti mai usor?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment