Iris fără Cristi Minculescu – Mai poate fi acelaşi Iris cu alt solist decât Cristi?

Iris fără Cristi Minculescu – Mai poate fi acelaşi Iris cu alt solist decât Cristi?

Toni Seicarescu este noul solist al trupei Iris, despre care nu avem decat cuvinte de lauda: are talent, poate ridica o sala in picioare, dar mai poate fi Iris ce a fost odata? Nu.

Cristi Minculescu este Iris, Iris inseamna Cristi Minculescu. Acel „Buna seara prieteni!” inconfundabil putea sa provoace frenezie printre fani.

Pentru mine, muzica Iris alaturi de Cristi Minculescu va fi cea care nu va muri niciodata si o voi asculta cu drag oricand. Toni Seicarescu va fi ca o ciorba reincalzita si nu-i va putea lua locul celui care a facut din Iris o legenda pentru toate varstele. N-as vrea sa fiu rautacioasa, dar parca exista ceva care ma face sa resping ideea de „o noua formula”.

Cu toate astea, il sustinem pe Toni si sa speram ca vor face treaba buna in continuare! Iar tie, Cristi, iti dorim sanatate si iti multumim pentru muzica frumoasa!

Iata un video de la primul concert Iris cu Toni Seicarescu:

Si Cristi interpretand una dintre piesele mele preferate:

Noi spunem „Asa Da!” muzica!

Tie ce formula iti place mai mult?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment