Între carieră și familie – De ce aleg femeile cariera înaintea familiei

Între carieră și familie – De ce aleg femeile cariera înaintea familiei

Femeia de astăzi, atât de diferită de cea de ieri! E mai emancipată, vrea să fie puternică, respectată, se bazează pe propriile puteri și nu pe ale bărbatului ei. De ce s-a schimbat atât de mult femeia de astăzi cu cea de odinioară?

Cred că răspunsul este simplu: pe motive de siguranță. Știm cu toții că femeile au un simț matern dezvoltat, oare nu acesta este motivul pentru care își doresc puterea? Nu-și dorește ea să aibă puterea să se întrețină pe ea și copilul ei în cazul în care nu se înțelege cu bărbatul? Eu cred că da și parcă aș putea spune că nu le condamn pentru o astfel de alegere.

Un statut social și financiar mai ridicat al femeii este cu siguranță și cauza divorțurilor din ce în ce mai dese. Ele uită să acorde atenție, să fie delicate și sensibile pentru bărbatul lor, ele aleg să fie respectate, să nu depindă de bărbat, dar mai ales să fie sigure pe ele.

Există femei care reușesc să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală. Pot fi cu succes femei puternice, soții și mame-model.

Tu ce alegi? Să fii o femeie de carieră sau de familie?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment