Între autor și personaj

Între autor și personaj

Să nu te îndrăgosteşti niciodată de cineva care scrie. Vei fi muza lui de inspiraţie pentru care poate că îţi va înflori inima de mândrie, dar ţine minte un lucru: fiecare autor face ce vrea cu personajele lui.

Autorul le acordă poate cel mai important rol din cartea lui, dar tot el îi poate face să dispară. Şi de regulă, cel care scrie despre tine, va înceta să o mai facă atunci când nu vei mai fi altceva decât un izvor lipsit de inspiraţie.

Vei crede că prin poveştile lui vei ajunge să cunoşti omul din autor, dar oare aşa o fi? Oare chiar crezi că poţi afla cum şi cine este el?

Condeiul, fie el şi transformat într-o tastatură, devine sclav a celor mai întunecate gânduri, dorinţe, dar mai ales a imaginaţiei.

Autor si personajeAşa că nu te încrede niciodată în cel care scrie. Nu vei şti niciodată când vorbesc gândurile lui, imaginaţia sau sufletul..

Şi dacă îndrăzneşti să îi crezi poveştile, la final te vei întreba cine eşti sau ce ai fost.. Autorul are puterea să se joace cu personajele lui, cu viaţa lor, dar mai ales cu deznodământul. Aşa că nu iubi.. decât dacă eşti în stare să-l faci să te iubească o viaţă-ntreagă. Şi dacă vei reuşi asta, autorul îşi va găsi inspiraţie oricând şi oricât!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment