Între amabilitate și aroganță

Între amabilitate și aroganță

Trăim într-o societate cu oameni care au o cultură și o educație diferită, lucru normal de altfel, dar ce te faci când educația lor îi face să te perceapă altfel decât ești?

Mi se întâmplă des să fiu etichetată drept o arogantă, dar oare acești oameni când vor înțelege că amabilitatea și discreția nu este totuna cu aroganța? Faptul că nu pot râde zgomotos la glume impertinente trebuie să fie neapărat aroganță? Sau atunci când nu-mi doresc să iau parte la o discuție urâtă înseamnă că mă consider superioară? Nu!

aroganta-amabilitateCei șapte ani de acasă și autoeducația pot face diferența dintre a fi amabil și a fi arogant, însă atunci când cei din jurul tău nu sunt capabili să înțeleagă acest detaliu, poate că este mai bine să te retragi cu aceeași discreție de care dai dovadă.

Un lucru este cert, cei care nu pot face diferența între bun simț și aroganța sunt cu siguranță inferiori ție!

Dacă ți-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook să ne împrietenim! Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment