Înţeleg de ce bărbaţii nu înţeleg femeile

înţeleg

Aud chestia asta în jur mai în glumă, mai în serios şi la început nu am înţeles de ce se tot vaită bărbaţii că nu înteleg femeile. Am căzut pe gânduri şi am ajuns şi eu să înţeleg de ce bărbaţii nu înţeleg femeile.

Bărbaţii nu înţeleg femeile şi asta nu se va schimba

Bărbaţii nu înţeleg femeile, aşa cum am mai spus, în mare parte deoarece gândim diferit unii de alţii. Asta n-ar fi o problemă, că poţi înţelege cum gândeşte cineva fără să gândeşti ca el, însă lucrurile nu se opresc aici. Femeile se contrazic singure permanent. Vreţi exemple? Luaţi d-aici:

Femeile vor să fie iubite aşa cum sunt. Cu toate astea se machiază de ajung să nu mai semene cu originalul, iar asta se datorează faptului că nici ele nu se iubesc aşa cum sunt, de multe ori. E un adevăr, nu daţi cu pietre în mesager. Ei, şi atunci cum poţi avea pretenţia de la altcineva să te iubească aşa cum eşti (fizic şi nu numai) când nici măcar tu nu o faci?

Multe sunt femeile care încearcă să atragă cu ceea ce nu sunt, ceea ce nu au. Cele care îşi pun unghii false, gene false, extensii, silicoane, colagen în buze, îşi tatuează sprâncenele, îşi îndepărtează ridurile şi ferească-sfântu’ să vadă un fir de păr crescut pe corp, că li se strică toată ziua. Pe aceleaşi femei dacă întrebi, vei afla că ele caută bărbaţi adevăraţi, oneşti şi fără secrete. Aşa ca ele, nu?

înţelegFemeile vor să fie puternice, independente, să demonstreze că se pot descurca şi fără bărbaţi. Asta câteodată. Altădată trebuie să vezi prinţesa din ea care oftează, mimoza care nu trebuie deranjată nici cu un fulg şi să înţelegi că ea e o fiinţă foarte sensibilă. Când, se întâmplă ce? Aia trebuie să ghicească săracii, şi să se adapteze.

Alte femei, şi aici se recunoaşte şi subsemnata, vor să aibă parte de conversaţii aprinse în contradictoriu, pe teme diverse şi care să pună mintea la contribuţie. Deh, doar sunt stimulante pentru intelect, nu? Da, până li se demonstrează verde-n faţă că nu au dreptate, şi că ceea ce credeau a fi adevărul absolut, deţinut de ele, bineînţeles, este eronat. Ăla e momentul în care încrucişează mâinile şi aşteaptă ca el să-şi ceară scuze că a mers prea departe şi i-a demonstrat că se înşeală. Pentru ce, se întreabă el? Ei bine el nu află niciodată, dar ştim că îşi va cere scuze oricum.

Şi nu în ultimul rând, femeile aud că nu sunt înţelese de bărbaţi, şi se miră adesea de acest lucru. „Ce-o fi aşa greu de înţeles?” zic unele. Tot ele sunt cele pe care le auzi zicând la final, ca o concluzie: „ehh, bărbaţii ăştia, cine să-i mai înţeleagă?”.

Sursă foto: pixabay.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment