Îngrijirea tenului gras – Află ce produse trebuie să folosești pentru excesul de sebum

Ten grasÎngrijirea tenului gras – Află ce produse trebuie să folosești pentru excesul de sebum

Tenul gras este specific adolescenților, însă poate persista chiar și la maturitate dacă există dereglări hormonale. Vestea bună este că există câteva produse pe care le puteți folosi pentru a vă matifia tenul.

Iată care sunt cei pașii pe care trebuie să-i urmăriți zilnic:

1. Apa termală: o găsiți în orice farmacie sau în magazinele de specialitate. Apa termală este obligatorie în sezonul cald, când tenul are tendința de a se îngrășa mai repede. Se aplică pe fața curată, se lasă să acționeze 2-3 minute, apoi se îndepărtează cu un șervețel uscat.

2. Loțiune tonică: puteți folosi Vichy Normaderm 3 în 1: această loțiune conține acid acetilsalicilic și trebuie aplicată doar în zona T, având grijă să evitați zona ochilor.

3. Crema hidratantă: După ce ați folosit apă termală și loțiune tonică se recomandă folosirea unei creme hidrantante. Optează pentru o cremă pe bază de apă și nu uleiuri.

4. Demachiantul: pentru ochi și buze, optați pentru un demachiant pe bază de ulei, iar pentru zona T aplică un gel spumă.

Nu uita că după fiecare demachiere trebuie să aplici din nou loțiune tonică și cremă hidratantă.

Tu cum îți îngrijești tenul?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment