Infidelitatea emotionala vs. infidelitatea fizica – Care infidelitate este mai grava

Infidelitatea emotionala vs. infidelitatea fizica – Care infidelitate este mai grava

In primul rand va trebui sa clarificam ce inseamna infidelitatea emotionala si ce inseamna infidelitatea carnala.

Infidelitatea emotionala apare atunci cand desi, ai o relatie cu partenerul tau iti face placere sa te vezi cu un coleg de la munca de exemplu, abia astepti sa vorbesti cu el sau ea dupa caz, insa nu constientizezi ca exista o atractie intre voi doi.

Infidelitatea carnala este rezultatul atractiei fizice in prima faza, care poate duce cu siguranta la o aventura de lunga durata.

Care este diferenta dintre cele doua?

Ei bine, daca tie iti face placere sa vorbesti cu altcineva decat partenerul tau, daca descoperi lucruri interesante sau stari emotionale diferite, probabil ca sunt lucrurile care tie iti lipsesc in relatia ta, insa depinde de tine daca lipsurile si interesul fata de alta persoana te vor face sa te indragostesti sau te vor impinge catre partenerul tau cu care trebuie sa iti rezolvi problemele.

Infidelitatea fizica, in opinia mea este mai grava, este specifica celor slabi, complexati, incapabili sa aiba acel sentiment unic: iubirea. Nu de multe ori am auzit barbati care inselau fara scrupule, spunand ca e doar o aventura de care incearca sa profite. Insa, la fel de multe sunt si acele femei care ajung sa aiba astfel de relatii, dar nu renunta niciodata la barbatul de acasa. Unele spuneau ca pe unul il  iubeste, pe celalalt il foloseste doar pentru distractie. Personal, cred ca oamenii neimpliniti sufleteste vor insela mereu, indiferent daca isi iubesc partenerul sau nu. Infidelitatea carnala se intampla in aceeasi masura atat la barbati, cat si la femei, avand acelasi numitor comun: neincrederea, frustrarea, sentimentele de inferioritate.

Cei care inseala sunt mai gelosi, mai posesivi si se vor gandi mereu ca tot ceea ce au facut ei, vei face si tu. Cel care inseala va fi acea persoana care te va cauta in telefon, in e-mail si oriunde poate gasi informatii compromitatoare. Va deveni violent/a, suspicios, dar nu-si va revizui niciodata comportamentul.

Tine minte: daca ai inselat cel putin odata carnal, o vei face si a doua oara. Daca ai un minim de respect fata de partenerul tau, ai grija macar sa te protejezi cu prezervativ pentru a nu imbolnavi mai departe.

Tu ce parere ai? Este infidelitatea fizica mai grava decat cea emotionala?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment