Inelul cu diamant nu trebuie să vină de la oricine

Inel

Toate visăm la asta. Mai devreme sau mai târziu. Problema e când ți-l dorești atât de mult, încât nu mai contează cine ți-l pune pe deget.

Un prieten drag spunea în felul următor: “Când ai dubii și nu știi ce să alegi, uită-te în oglindă. Uită-te și vorbește cu tine. Ia-ți un moment de sinceritate și vezi ce-ți dorești cu adevărat pentru că aceea vei primi”.

Te atrag bărbații aceia cu tatuaje, cu barbă de vreo 2-3 zile, eventual cu o atitudine alunecoasă? Poate că te intrigă, dar chiar ți-ai dori să stai lângă un asemenea om? Te-ai putea baza pe el când o să cazi? Sau te va lăsa să-l ridici când va avea el nevoie? Ți-ar pune vreodată omul acela inelul cu diamant pe deget?

Poate că da, poate că nu. Un lucru e sigur: diamantele nu sunt făcute pentru a poza frumos pe Facebook. Diamantele păstrează întotdeauna intensitatea clipelor de fericire. Adică serile alea când poate veți sta ca doi prieteni și veți avea cele mai lungi conversații, serile alea când o să vă iubiți ca doi amanți perfecți, serile alea când veți sta în liniște. Și atunci, de la cine îți dorești să primești inelul? De la bărbatul acela care te duce pe drumuri complicate sau de la cel care îți pune toate cărțile pe față?

Gândește-te ce fel de viață îți dorești

Să fie cu liniște și sentimente profunde? Sau să fie cu agitație și îndoieli? E mai simplu decât crezi pentru că tu ești cea care alege. Mai știi vorba “Cum îți așterni, așa te culci”? E adevărată. Primești ceea ce îți dorești. Vrei inelul? Îl vei avea. Însă dacă vrei ca inelul să fie mai mult decât o poză de album sau doar o bijuterie scumpă în plus, alege-l pe el așa cum ți-l dorești. Să fie bărbatul acela care se uită cu drag la tine, să fie bărbatul acela care să te facă să te simți femeie, să-ți fie amant, prieten, confident, partener. Ar trebui să fiți de toate unul pentru celălalt. Și atunci, draga mea, inelul cu diamant nu va mai fi un simplu inel. Știi de ce? Pentru că vor fi zile când vei avea nevoie să-ți amintești că el e acolo și orice ar fi, nu ești singură. Te vei uita la mâinile tale și vei ști că ai toate motivele să fii fericită și abia atunci vei avea cel mai valoros diamant pe deget.

Până atunci, totul e silfid. Nu există relații perfecte și nu suntem perfecți, însă cu siguranță sunt lucruri mici care contează.

Și da, viața ta ar putea arăta așa, cu o singură condiție: să alegi bine!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment