3 inele de logodnă care nu se vor demoda niciodată

Inel de logodna

Ce inele de logodnă sunt la modă mereu?

Dacă poți fi sigură de un lucru atunci când vine vorba de inele de logodnă este faptul că diamantele nu se vor demoda niciodată. Frumusețea unui inel nu este dată doar de piatra prețioasă atașată acestuia, ci și de însemnătatea sentimentală pe care o are inelul. Chiar dacă nu are diamant, un inel de logodnă poate rămâne la modă de-a lungul anilor și dacă are un design special și o piatră diferită (rubin, safir și smarald). Albul auriu al diamantelor este o culoare discretă și neutră, care poate da un aer modern bijuteriilor. Mai jos, ți-am pregătit un scurt ghid al acelor inele de logodnă care nu se demodează.

Inele de logodnă solitare

Acest design al inelelor va fi mereu la modă. Este un model clasic și tradițional, dar simplitatea sa îl face să fie printre cele mai căutate tipuri de inele de logodnă râvnite de către femei. Acest model presupune un inel simplu, care are inserată o piatră prețioasă cu o tăietură fină, nu cu diferite modele. Poți să îți alegi modelul preferat de aici, având posibilitatea să găsești și alte pietre prețioase pe lângă diamante.

Inele de logodnă cu diamante

Un alt model care nu se va demoda niciodată este cel al inelului cu diamante. Când zicem cu diamante, nu ne referim la un singur diamant, ci la un inel tip verighetă, care are inserate diamante pe toată suprafața sa. Te întrebi de ce va rămâne mereu la modă? Pentru că este făcut complet din diamante, o piatră prețioasă care încântă multe viitoare mirese. Pietrele sunt tăiate perfect, pentru a se îmbina fără defect.

Inele de logodnă pavate cu pietre prețioase

Femeile care nu își doresc un inel de logodnă obișnuit, cu o singură piatră, pentru că vor un inel mai special, pot alege un design cu pavé. Această soluție revoluționară promite să reziste testului timpului în ceea ce privește moda inelelor de logodnă. Ce femeie nu și-ar dori un inel cu 40 de diamante mici în jurul degetului, iar în centru, un diamant care radiază frumusețe și delicatețe?

Acestea sunt tipurile de inele de logodnă care nu se vor schimba odată cu trecerea timpului datorită designului lor. Chiar dacă există unele diferențe între pietrele prețioase existente sau tăieturile acestora, inelele de logodnă solitare s-ar putea să fie cele mai apreciate de către viitoarele mirese. Iar pentru a asorta aceste inele, ai putea căuta aici un colier, care să întoarcă toate privirile pe stradă.

Ce părere ai despre modelele de inele pe care ți le-am propus?

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment