Inceputul unei relatii – Care sunt greselile fatale

Inceputul unei relatii – Care sunt greselile fatale

Cand incepi o relatie noua este ca si cum ai intrat intr-o hora si trebuie sa joci, doar ca pe parcurs iti poti da seama ca desi ai intrat in hora cu ceilalti, nu te-ai putut sincroniza cu ei.

Ei bine, inceputul unei noi relatii este cel mai frumos, pe moment dispare ratiunea, te lasi ghidat/a de sentimente, de emotii, nu te gandesti la ziua de maine, ci doar sa-ti savurezi momentul.

Teoretic, trebuie sa-ti pastrezi rationamentul si sa asteptati sa treaca suficient timp pentru a va cunoaste reciproc. Nu de multe ori am auzit prietene spunand ca nu-si permiteau la inceput sa puna intrebari sau ca nu-si permiteau sa reproseze daca facea un lucru gresit. Nimic mai gresit! Daca lucrurile nu sunt asa cum iti doresti de la inceput, nu trebuie sa astepti sa treaca timpul si apoi sa ii spui cu ce greseste. Fierul se bate cat e cald!

Iesiti impreuna inca de la inceput, purtati discutii despre subiecte banale, afla ce ii place, lasa-l sa stie ce iti place tie, discutati despre situatii posibile si cum ar reactiona fiecare, alegeti sa fiti sinceri unul cu celalalt si lucrurile vor merge pe drumul cel bun.

Puneti-va intrebari cu privire la valorile morale, familie, planuri de viitor si eventual motivul pentru care s-a despartit de ultima relatie.

Iti vei da seama ca sunteti potriviti unul pentru celalalt cand veti sta de vorba ore in sir si nu veti simti niciunul dintre voi cand a trecut timpul, sau atunci cand te trezesti, primul lucru la care te gandesti este sa il/o cauti.

Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa astepti sa treaca timpul. Atunci cand simti ca ai intrebari, trebuie sa te simti liber/a sa purtati o conversatie, fara a-l face pe celalalt sa se simta ofensat.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment