În căutarea jumătății ideale – Despre sufletul pereche

În căutarea jumătății ideale – Despre sufletul pereche

Să dezvolți relația perfectă într-un mediu plin de constrângeri, ispite, divorțuri și presiuni asupra carierei poate fi o misiune imposibilă. Generația noastră, a tinerilor, a uitat că lucrurile pot fi reparate sau poate că nici nu știm acest lucru. Renunțăm prea ușor din lucruri banale și poate că acel suflet pereche trece pe lângă noi.

Sufletul pereche nu se vede fizic, nu este palpabil și de cele mai multe ori un început de relație este pus la categoria suflet-pereche, însă suntem atât de slabi încât plecăm de la premiza totul sau nimic. Astfel, așteptările ne vor fi înșelate și vom avea impresia că suntem în relația nepotrivită.

Chiar și sufletele pereche sunt oameni și vor fi supuși acelorași încercări, însă este bine de știut că un suflet perfect poate fi prea mult pentru ceea ce poți duce tu, așa că alege pe cineva compatibil, cu care să poți muta munții din loc, pe care să te bazezi atunci când ai nevoie și care este capabil să-ți satisfacă nevoile.

Sufletul perecheSe spune că vei întâlni jumătatea ideală abia atunci când te iubești suficient de mult pe tine însuți. La nivel psihologic cred că există un sâmbure de adevăr: nu vei putea niciodată să oferi celuilalt totul fără să fii încrezător în propria persoană. Câte persoane nu se despart pentru că nu au încredere și se simt mereu amenințați de tot felul de nimicuri?

Sufletul tău pereche va fi acea persoană lângă care te simți înainte de toate împlinit, fericit, liniștit.

Eu nu mi-am întâlnit încă jumătatea ideală, deci există posibilitatea să greșesc. Voi cum știți că sunteți lângă sufletul vostru pereche?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment