În 2020 îți doresc să te iubești mai mult și să te porți cu mândrie #CelebrateYOU

Mi-am făcut un obicei din a-ți ura câte ceva la fiecare final de an. Anul ăsta îți doresc să te iubești mai mult și să te porți cu mândrie.
Sigur… mândria e o sabia cu două tăișuri. Dacă nu ești suficient de mândră, s-ar putea să ai probleme cu succesul. Dacă ești prea mândră, oamenii pot crede că ești narcisistă. Echilibru. Pentru că da, tot ce este în exces poate fi dăunător.

Hai să-ți spun de ce trebuie să te porți cu mândrie!

1. Pentru că deschizi ochii în fiecare dimineață

Știi… este alegerea ta ce se întâmplă în fiecare zi. Atâta vreme cât deschizi ochii, respiri și poți ieși afară, atunci ești o norocoasă. Ești norocoasă că te poți bucura de frunzele astea uscate, ești norocoasă că încă poți auzi forfota din oraș, ești norocoasă că încă îți poți îmbrățișa rudele și prietenii. Așa că poartă-te cu mândrie! Fii mândră de ceea ce ești și ceea ce poți deveni.

2. Pentru că există cel puțin o persoană care te iubește din tot sufletul

Așa cum ești tu. Specială. Frumoasă. Unică. Ce-ți trebuie mai mult dacă știi că ești iubită? Fii mândră de asta! Mândrește-te că există acolo o ființă care te iubește necondiționat și asigură-te că nu e degeaba. Pentru că a fi și a te simți iubită e cel mai frumos dar pe care îl poți primi. Nu-l refuza.

3. Pentru că ești unică

Ni se spune atât de des cum ar trebui să fim, încât uităm că unicitatea este ceva cu care ne naștem și ar trebui să păstrăm asta. Revistele, presa, oamenii. Toți ne spun cum să fim, ce să ascundem, ce să arătăm, ce să fim, ce să nu fim. Când și de ce am oferit dreptul acesta unor oameni care nu trăiesc în papucii noștri? În 2020 amintește-ți că ești unică și e bine așa. Așa cum ești tu, nu altfel.

În 2020 ai toate motivele să te iubești mai mult. Să redevii curajoasă. Unică. Puternică. Slabă. În 2020 îți doresc să te redescoperi, să te accepți și să te iubești așa cum ești tu.
Pentru că e bine așa, nu altfel.

#CelebrateYOU by Lorelei Bratu este despre asumare, acceptare, dar mai ales, despre iubirea de sine. Încetează să mai duci lupte cu propriul tău corp! Încetează să mai fii într-o luptă continuă cu tine însăți! Încetează să-ți mai pui piedici singură! În 2020 încetează să-ți mai spui „Aș fi vrut să fiu mai slabă, mai tânără, mai albă” și începe să te privești în oglindă cu iubire și cu mândrie, draga mea! Pentru că ești perfectă așa cum ești! Încetează să mai porți rochii lungi sau pantaloni doar pentru că îți spun alții că nu ai picioare perfecte! Încetează să mai porți haine largi doar pentru că îți spun alții că trebuie să-ți ascunzi corpul! Încetează să mai ții privirea în pământ doar pentru că alții îți spun că nu ești demnă! Timpul nostru e scurt. De ce să nu-l folosim după bunul nostru plac?

Colecția #CelebrateYOU by Lorelei Bratu este disponibilă pe kaya.ro și este dedicată tuturor femeilor care au dus lupte grele cu corpul lor sau cu societatea.

Leave Your Comment