Igiena intimă – Cum să ai o igienă intimă corectă?

Igiena intimă trebuie să fie strictă pentru că o igienă necorespunzătoare poate determina infecţii grave.

Ce trebuie să ştim?

Folosirea hârtiei igienice: aceasta trebuie să fie de bună calitate, să nu fie subţire şi mai ales să fie lipsită de parfum.

Cum se foloseşte hârtia: întotdeauna din faţa spre spate pentru a nu aduce bacterii către zona vaginală.

Este indicat că zona intimă să fie spălată de fiecare dată din faţa spre spate cu un gel intim hidratant, de preferat lipsit de miros.

Spălaturile interioare sunt de evitat pentru că rişti să distrugi flora naturală. Zona ta intimă are propriul sistem de curăţire.

Foloseşte de fiecare dată propriul tău prosop.

Nu folosi aparatele altora de epilat. Atunci când te epilezi în zona intimă ai grijă să nu ai contact cu obiecte ce pot fi infectate pentru că există un risc mai ridicat de a te contamina.

În perioada menstruaţiei evită să foloseşti tampoanele pentru că există un risc mai ridicat de a face o vaginoza. Absorbantele sau tampoanele trebuiesc schimbate la fiecare 3-4 ore sau de fiecare dată când au contact cu aerul.

Tips: Beautytips îţi recomandă gelul intim Nirena conceput de laboratoarele DSLaboratories. Este un gel intim obţinut numai din ingrediente naturale, nu este agresiv cu ph-ul natural al pielii şi luptă cu succes împotriva infecţiei cu Candida.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment