Ieri, azi, mâine

Ieri, azi, mâine

Dintr-un motiv sau altul mă gândeam ieri şi azi cum arată viaţa noastră, a oamenilor. Alergăm toţi ca bezmeticii după aceleaşi lucruri, azi poate că le avem şi mâine observăm că vecinul are mai mult. Dar e doar o senzaţie. Şi parcă par mai strălucitoare. Mâine o luăm de la capăt.

Dragostea? Dragostea este un maraton. Alergăm după cel din faţă, însă la rândul lui ştie că nu se poate uita în urmă pentru că motivaţia lui este doar înainte.. Şi tot aşa. Pentru că lucrurile care nu ne aparţin ni se par mai bune, ne atrag şi ne ambiţionează mai mult. Pentru că tot ce nu ştim că iubim azi, vom iubi mâine. Şi ce nu iubeam ieri, iubim azi.

Ieri, azi maineAlergăm după oameni care nu ne vor, spunem şi credem prea repede că iubim, alergăm după idealuri, care mâine poate nu ne vor face la fel de fericiţi ca azi. Păi cum să ne mai prindă fericirea din urmă dacă noi doar alergăm? Suntem ca nişte şoareci într-o cutie, când de fapt singurul moment pe care îl avem este acum. Nu ieri, nu mâine.

Câteodată fericirea e vecină cu tine, atât de aproape şi atât de evidentă.. Dar ce te faci când te încăpăţânezi să baţi apa-n piuă?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment