Idei de machiaj pentru Revelionul 2015

Pentru Revelionul 2015, îți recomandăm un machiaj profesional dacă îți dorești un look de invidiat. Evenimentele importante trebuie tratate ca atare, iar machiajul nu trebuie să facă excepție de la regulă.

1. Dark eyes:
Pentru femeile extravagante și încrezătoare, machiajul dark eyes îți evidențiază ochii într-o manieră seducătoare. Machiajul te poate avantaja dacă te asiguri că îți va complimenta forma naturală a ochilor cu ajutorul nuanțelor potrivite. Dacă ai ochii albaștri sau verzi, poți încerca nuanțele închise de mov, burgundy sau chiar negru. Dacă ai ochii căprui sau negri, alege nuanțele închise de albastru și vei avea un machiaj de seară care emană senzualitate.

machiaj-smokey-eyes-revelion-2015

2. Machiaj violet:
Este un machiaj ideal pentru Revelionul 2015, mai ales dacă rochia ta are mai multe nuanțe. Conturează-ți ochii atât pe pleoapa superioară, cât și pe canalul lacrimal cu un creion negru. Machiajul violet este potrivit femeilor cu ochii albaștri sau căprui.

machiaj mov

3. Simplu, dar de efect:
Dacă nu ești adepta machiajului extravagant, aceasta este cea mai bună opțiune. Este un machiaj elegant, care îți va oferi prestanță. Pentru machiajul ochilor, poți folosi un fard nude, cremos, tuș negru intens și un ruj burgundy. Se potrivește perfect oricărei brunete cu ochi albaștri sau verzi.

machiaj revelion 2015

4. Machiaj auriu:
Nuanțele aurii și sclipitoare îți vor garanta un machiaj de revelion reușit. Machiajul auriu este potrivit atât pentru femeile cu ochi albaștri, cât și pentru cele care au ochii negri sau căprui. Un astfel de machiaj îți poate alungi privirea și îți va scoate în evidență foarte frumos culoarea ochilor.

machiaj auriu

5. Machiaj glamorous Marilyn Monroe:
Dacă petrecerea de Revelion va fi cu tematică, poți încerca machiajul pe care Marilyn Monroe l-a consacrat. Păstrează accentul pe genele lungi și pe rujul roșu.

buze rosii

 

6. Machiaj cu glitter:
Machiajul pe bază de sclipici a devenit foarte popular în contextul petrecerilor organizate în club sau la petrecerile tematice. Dacă vei sărbători Anul Nou într-un club, acest tip de machiaj este alegerea perfectă. Ai grijă să alegi un gloss nude pentru că și în acest caz se aplică regula Less is more!

machiaj-cu-sclipici

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment