Idei de cadouri trăsnite pentru prieteni

cadouri

Dacă nu-ți poți permite o glumă proastă cu cel mai bun prieten, atunci cu cine? Și apoi, când vine vorba despre cadouri, ce alternativă mai bună poți avea, dacă nu una pe care să ți-o amintești peste ani și ani? În fond, prietenia asta înseamnă. Să-ți permiți să faci o glumă, să râzi cu gura până la urechi, ca la final să rămână o amintire demnă de povestit tuturor.

Iată câteva idei de cadouri trăsnite pentru prieteni:

1. Cutie mare și o husă de telefon

Nimic nu se compară cu privirea iscoditoare a celui mai bun prieten când primește cadou o cutie imensă. Vrea nu vrea, apare întrebarea „Oare ce o fi înauntru?” la care cel mai probabil se așteaptă la ceva mare. Dar cum ar fi să găsească înăuntru o husă de telefon, iar tu să-i spui „Iphone-ul ți-l cumperi singur„?
Găsești astfel de cutii pentru depozitare și huse pentru telefoane la un preț foarte mic pe doraly.ro.

2.  Cutii mari și goale

Dacă prietenul sau prietena ta cea mai bună nu-și dorește un telefon nou sau pur și simplu nu e genul care să digere astfel de glume, îi poți oferi trei cufere de dimensiuni diferite goale. De fapt, nu goale, ci cu un bilețel înăuntru pe care poți scrie: „Îți doresc să umpli aceste cufere cu cele mai frumoase amintiri din viața ta”.

3. Cutie mare plină de șosete

Nu există om căruia să nu-i dispară șosetele și să nu se întrebe unde se duc de nu le mai dă de urmă. Așa că poți cumpăra o cutie mare în care pui multe șosete împerecheate, iar la  fundul cutiei poți pune un bilețel prins într-un clește de rufe pe care să scrii „A se folosi la nevoie„.

4. Cutie mare și inel

Dacă ai o prietenă care așteaptă inelul și nu-l mai primește, oferă-i cadou o cutie mare și un inel de la o doză de bere sau suc. Lasă-i și un bilețel pe care să-l poată păstra în care îi poți scrie „Meriți să fii iubită și apreciată! Dacă aș fi fost bărbat, cu siguranță ți-aș fi oferit un inel cu diamant, dar cum sunt cea mai bună/cel mai bun prieten al tău, îți las inelul ăsta. Și? Mergem la o bere?„.

Idei sunt multe, așa că lasă-ți creativitatea să-și spună cuvântul și cu siguranță vei opta pentru cea mai bună alegere! Tu ce idei de cadouri ai?

Leave Your Comment